Gemeente Stad Deinze

Wedstrijd geluidsschermen spoorweg Hansbeke

Gepubliceerd op  maandag 22 augustus 2022

Langs de nieuwe stationstunnel in Hansbeke komen er zowel aan de noord- als de zuidkant geluidsschermen. We organiseren een wedstrijd om deze geluidsschermen over een lengte van ongeveer 40 meter langs beide zijden van de tunnel te verfraaien met een collage van fotoprints.

Wat kan?
De inzendingen moeten verband houden met het dorp Hansbeke. Ze moeten neutraal zijn en er mogen geen herkenbare personen op te zien zijn. Alle grafische technieken zijn toegestaan, net als beeld en tekst. De beelden (kleur of grijswaarden) dien je digitaal in in hoge kwaliteit, in zo groot mogelijke afmetingen en met een minimale resolutie van 600 dpi. Een geluidsscherm is circa 2,6 m hoog en 2,13 m lang.

De inzendingen moeten vrij zijn van auteursrechten en vrij van rechten voor het gebruik door de stad Deinze.

Voor wie?
De wedstrijd staat open voor inwoners van Deinze. Ook leerlingen ingeschreven in een Deinse school en/of KADE (Kunstacademie Deinze) en leden van Deinse erkende verenigingen kunnen deelnemen.

Hoe kan je deelnemen?
Je kan deelnemen tot 31 december via dit formulier. Je mag maximaal drie inzendingen indienen. De inzendingen worden geregistreerd en begin 2023 zal een jury een selectie maken. Je krijgt geen vergoeding voor het gebruik van de geselecteerde inzendingen.