Gemeente Stad Deinze

Webshop

Link webshop: https://vrijetijdonline.deinze.be/

Hulp nodig met de webshop ?

Heb je problemen met onze webshop? Kijk gerust op deze pagina of we je verder kunnen helpen.

Ik heb nog geen account en toch krijg ik bij "aanmelden met nieuwe gebruiker" de melding "dit profiel kan niet worden opgemaakt omdat het reeds bestaat"

Als Deinzenaar zit je automatisch in onze database. Je hoeft dus geen nieuwe gebruiker aan te maken. Je mag rechtstreeks klikken op rijksregisternummer en de stappen verder opvolgen.

webshop

Ik weet mijn paswoord niet meer en ik ontvang geen bevestigingsmail

Neem contact met ons via sport@deinze.be
Vermeld zeker je voornaam, naam en geboortedatum. Wij verschaffen je zo snel mogelijk een nieuw wachtwoord.

Activiteiten sport- en jeugddienst reserveren

Om gebruik te maken van de webshop van de stad Deinze heb je een login en wachtwoord nodig. Op die manier kent de computer jouw persoonlijke gegevens en die van de leden van je gezin.

Heb je nog geen gezinsaccount? Bekijk hier hoe je deze kan aanmaken.

Wie gebruik maakt van de webshop om online in te schrijven voor betalende activiteiten, is ook verplicht om de activiteiten online te betalen. Hierdoor wordt vermeden dat gereserveerde plaatsen achteraf onbenut blijven. Je moet dus een online betaling kunnen uitvoeren via bancontact. De meeste banken bieden deze mogelijkheid aan via hun systeem voor homebanking.

Kortingen voor kinderen uit gezinnen met OMNIO-statuut of met budgetbeheer / collectieve schuldenregeling voor sport- en jeugdactiviteiten

Voor de activiteiten van de speelpleinwerking Doekeewa, sport- en jeugdkampen zijn er kortingen (sociale tarieven) voorzien. Kinderen uit gezinnen met OMNIO-statuut of met budgetbeheer / collectieve schuldenregeling hebben recht op een korting. Deze korting kan via de webshop enkel aangeboden worden als hiervoor vooraf een bewijsstuk werd binnengebracht.