Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Webshop

Om gebruik te maken van de webshop van de stad Deinze heb je een login en wachtwoord nodig. Op die manier kent de computer jouw persoonlijke gegevens en die van de leden van je gezin. Klik hier om een login en wachtwoord aan te vragen.

Wie gebruik maakt van de webshop om online in te schrijven voor betalende activiteiten, is ook verplicht om de activiteiten online te betalen. Hierdoor wordt vermeden dat gereserveerde plaatsen achteraf toch nog onbenut blijven. Je moet dus een online betaling kunnen uitvoeren via bancontact. De meeste banken bieden deze mogelijkheid aan via hun systeem voor homebanking.

Kortingen voor kinderen uit gezinnen met OMNIO-statuut of met budgetbeheer / collectieve schuldenregeling voor sport- en jeugdactiviteiten:

Voor de activiteiten van de speelpleinwerking Doekeewa krijgen kinderen uit gezinnen met OMNIO-statuut of met budgetbeheer / collectieve schuldenregeling een korting van 50%. Aangezien hiervoor een bewijsstuk dient binnengebracht te worden, wordt deze korting niet aangeboden via de webshop. Om deze korting te krijgen, moet er ingeschreven worden bij de jeugddienst zelf. Opgelet! Deze verminderde prijs is enkel van toepassing op de speelpleinwerking. 
Ook voor de sport- en jeugdkampen zijn er kortingen (sociale tarieven) voorzien, hiervoor inschrijven kan enkel ter plaatse bij de dienst sport en recreatie of de jeugddienst.