Gemeente Stad Deinze

Fotowandelzoektocht

De dienst toerisme stippelde samen met vrijwilliger en Deinzenaar Alfred Bauwens voor de vijfde keer een wandelzoektocht uit. De tocht is circa zes kilometer lang. Het parcours leidt de deelnemers deze keer naar deelgemeente Petegem-aan-de-Leie. De zoektocht start dit jaar op de gratis parking naast de Brielpoort in de Lucien Matthyslaan. Onderweg moet je 27 gefotografeerde items terugvi...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Brielpoort
Lucien Matthyslaan 9, 9800 Deinze

Organisatie

Dienst toerisme Deinze

De dienst toerisme stippelde samen met vrijwilliger en Deinzenaar Alfred Bauwens voor de vijfde keer een wandelzoektocht uit. De tocht is circa zes kilometer lang. Het parcours leidt de deelnemers deze keer naar deelgemeente Petegem-aan-de-Leie. De zoektocht start dit jaar op de gratis parking naast de Brielpoort in de Lucien Matthyslaan. Onderweg moet je 27 gefotografeerde items terugvinden. Om de moeilijkheidsgraad ietwat te verhogen staan de foto's niet in volgorde van het af te leggen parcours.

Download hier het deelnemingsformulier. Deelnemingsformulieren zijn ook te verkrijgen bij de dienst toerisme in Leiespiegel (Brielstraat 2 in Deinze) en in de bibliotheek van Landegem (Stationsstraat 20).