Gemeente Stad Deinze

Volg Deinze op Instagram

Gepubliceerd op  woensdag 16 september 2020

De stad start met een Instagramaccount. Meerdere keren per week zal je er sfeervolle berichten terugvinden. Je kan het profiel van de stad volgen via www.instagram.com/stad.deinze.

De stad was reeds actief op Twitter, Facebook en YouTube. Nu komt daar een extra sociale mediakanaal bij. We zetten Deinze op een sfeervolle, positieve manier in de kijker. De redactie en het beheer gebeurt door de communicatiedienst.

We gebruiken Instagram vooral om een gezicht op de stad te plakken en zien dit dan ook niet als zuiver communicatiekanaal. Beleids- en praktische informatie vind je al op heel wat plekken, het moet overzichtelijk blijven voor de Deinzenaars. Het infomagazine en de website blijven de vaste waarden. De start van wegenwerken of beleidsinformatie zal je dus niet terugvinden op Instagram, maar wel posts over gekende en minder gekende plekjes op ons grondgebied, natuurfoto’s en zodra de coronamaatregelen het terug toelaten, foto’s van evenementen. Daarnaast plannen we nog enkele leuke extra’s. Volg het stadsprofiel op www.instagram.com/stad.deinze en ontdek wat we in petto hebben!