Gemeente Stad Deinze

Verkeersmaatregelen in Vaart Links en Rechts tijdens bouw Lovelingbrug

Gepubliceerd op  donderdag 13 januari 2022

Van 13 januari tot midden februari (met uitzondering van 21, 22, 23 en 24 januari) geldt in Vaart Links de volgende verkeersmaatregel:

ter hoogte van de werkzone kunnen auto's in één richting rijden, komende van Kortemunt richting Brandweerstraat. Er is een wegomlegging via het centrum van Nevele. Voertuigen van +3,5 ton richting Deinze rijden via de N437 (Biebuyckstraat, Damstraat). Er geldt verder ook een parkeerverbod in de werkzone.

Tijdens de afbraak van de huidige brug op 21, 22, 23 en 24 januari is er geen gemotoriseerd verkeer toegelaten ter hoogte van de werkzone in Vaart Links vanaf Kortemunt in de richting van de Brandweerstraat:

  • het gewone gemotoriseerd verkeer volgt de wegomlegging via het centrum van Nevele (behalve op vrijdag 21 januari, lees meer hieronder).
  • voertuigen van +3,5 ton richting Deinze rijden via de N437 (Biebuyckstraat, Damstraat).
  • voertuigen van +3,5 ton komend van Deinze volgen de wegomlegging via Meigem en Kerrebroek.

Op vrijdag 21 januari wordt de rijweg in Vaart Links ter hoogte van nr. 5 vernieuwd. Hiervoor wordt Vaart Links tussen Kortemunt en Weg naar de Vaart afgesloten van vrijdagmorgen 21 januari tot zaterdagmorgen 22 januari. Lees meer in het nieuwsbericht.

Op vrijdag 21 januari geldt er voor het gemotoriseerd verkeer een wegomlegging via Brandweerstraat, De Akker, Camille Van der Cruyssenstraat, Cyriel Buyssestraat, Kerrebroek, Berg en Weg naar de Vaart.

Van 13 januari tot in de zomer 2022 geldt in Vaart Rechts de volgende verkeersmaatregel:

aan Vaart Rechts geldt er eenrichtingsverkeer tussen Langemunt en de in/uitrit van de parking bij de sporthal Oostbroek. Er geldt ook een parkeerverbod ter hoogte van de werkzone.

Lees meer over de bouw van de nieuwe Lovelingbrug op de website van De Vlaamse Waterweg.