Gemeente Stad Deinze

Vacature verpleegkundige woonzorgcentrum Karel Picqué

OCMW Deinze is voor snelle indiensttreding op zoek naar een verpleegkundige (IFIC - cat. 14/14b/16) met voltijdse, deeltijdse of halftijdse prestaties. Reële kans op contract van onbepaalde duur.

Taakomschrijving

Als verpleegkundige verleen je integrale zorg (verpleegkundig en psychosociaal) aan een toegewezen groep bewoners, om hun gezondheid en welzijn te behouden, te verbeteren of te herstellen en hun autonomie te bevorderen.

Je bouwt mee aan een aangenaam leefklimaat in het woonzorgcentrum, waardoor de bewoners zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen. Je stimuleert de activatie van onze bewoners met het oog op het in stand houden of optimaliseren van de eigen mogelijkheden.
Je beoordeelt de zelfredzaamheid van de bewoners. Aan de hand van jouw observaties overleg je met jouw collega's van de andere disciplines over de integrale zorg voor de bewoners. Je registreert jouw observaties in het zorgdossier.

Interesse?

Solliciteer hier

Solliciteer met jouw cv, kopie diploma en toelichting van jouw motivatie. Na een eerste screening van jouw cv, nodigen wij jou graag zo snel mogelijk uit voor een verkennend gesprek.

Meer info over de vacature vind je in de bijlage.