Gemeente Stad Deinze

Vacature pedagogisch coach

Stad Deinze werft een pedagogisch coach (B1-B3) aan met deeltijds prestaties (28,5/38) in contractueel verband. 

Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van drie jaar.

Taakomschrijving

Als pedagogisch coach ben je de steunpilaar van onze kinderbegeleiders op de werkvloer en sta je in voor het ontwikkelen en versterken van hun basiscompetenties.

Je werkt samen met de kinderbegeleiders in de opvanglocatie, voert verzorgende en pedagogische taken uit, gaat mee in gesprek met ouders en begeleidt de kinderbegeleider in het pedagogisch handelen. Dit zorgt voor een toevoeging van pedagogische deskundigheid wat de kwaliteit van de kinderopvang sterk ten goede komt.

90% van je werktijd breng je door op locatie, midden in de praktijk van de kinderopvang. Hierbij ga je samen met de kinderbegeleider aan de slag. De focus ligt bij het competentieversterkend werken van nieuwe startende kinderbegeleiders met bijzondere aandacht voor zelfreflectie.

Tevens kan je ook een actieve coaching opnemen indien een kinderbegeleider hulp nodig heeft bij een pedagogische adviesvraag of indien een kinderbegeleider hulp nodig heeft bij het toepassen van de Memo-Q.

De overige 10% van je werktijd besteed je aan verbinding waarbij overleg met collega’s en/of je persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Info en solliciteren

Je kan het sollicitatieformulier indienen uiterlijk op woensdag 10 augustus 2022. Meer info over de vacature en het sollicitatieformulier vind je in bijlage.