Gemeente Stad Deinze

Vacature jurist

Stad Deinze werft een jurist aan: voltijds - contractueel - A1a-A3a - onbepaalde duur.

Functie

Als jurist speel je een cruciale rol in het waarborgen van wettelijke naleving en het efficiënt beheren van aanbestedingsprocedures. Je geeft advies aan het bestuur, het managementteam en de diensten over juridische aangelegenheden, inzonderheid met betrekking tot het bestuursrecht, de overheidsopdrachten en overheidscontracten, van de stad Deinze, het OCMW Deinze en het Autonoom Gemeentebedrijf stad Deinze. Daarnaast coördineer je binnen de dienst bestuurszaken het team ‘overheidsopdrachten’.

Interesse?

Tot en met woensdag 4 oktober kan je online solliciteren via https://probis.be/vacatures/lokaal-bestuur-deinze/jurist/ door jouw motivatiebrief waarin je jouw ervaring verduidelijkt, en cv, een kopie van het gevraagde diploma en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 6 maanden) te bezorgen.

Bijkomende informatie kan je terugvinden op https://probis.be/vacatures/lokaal-bestuur-deinze/jurist. Voor vragen over de selectieprocedure kan je terecht bij jobs@probis.be of 02 467 35 40. Voor vragen over de jobinhoud of de organisatie kan je terecht bij Steven Van de Putte, jurist-diensthoofd bestuurszaken, via steven.vandeputte@deinze.be.