Gemeente Stad Deinze

Vacature deskundige HR

Stad Deinze werft een deskundige HR met een passie voor rekrutering en talentontwikkeling aan (voltijds – B1-B3).

In het kader van een zwangerschapsvervanging in het HR-team van Stad & OCMW Deinze kijken wij uit naar een nieuwe collega die ons kan ondersteunen van september 2022 tot en met mei 2023.

Binnen onze HR-afdeling maak je deel uit van het team dat zich toespitst op werving & selectie en talentontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de instroom en het behoud van talent en staat hierbij dagelijks in contact met verschillende partijen binnen de uitdagende omgeving van een lokaal bestuur. Je neemt de leiding in de selectie en rekrutering van nieuwe medewerkers, zowel via externe als interne weg. Zodra collega’s aan boord zijn, begeleid je hen doorheen hun loopbaan.

Wat zijn jouw taken?

  • Je staat in voor de selectie en rekrutering van medewerkers, zowel via interne als externe weg (interne mobiliteit, bevordering, externe aanwervingen).
  • Je maakt in overleg met de interne klant de functiebeschrijving op, als basis voor het vacaturebericht. Je bepaalt het competentieprofiel en je overlegt welke selectiemethodieken gebruikt zullen worden tijdens de selectieprocedure.
  • Je beheert de planning en de uitvoering van jouw procedures. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de kandidaten, je ondersteunt de juryleden tijdens het volledige proces en je neemt de rol op van secretaris tijdens de selectieprocedure.
  • Je evalueert objectief de competenties van de kandidaat, maakt de eindverslagen op en bezorgt kandidaten feedback als zij daarom vragen.
  • Naast jouw opdrachten als recruiter ben je betrokken bij diverse HR projecten.
  • Je bent een aanspreekpunt voor collega’s omtrent HR-thema’s in brede zin.

Interesse?

Solliciteer naar jobs@deinze.be met jouw cv en toelichting van jouw motivatie. Na een eerste screening van jouw cv, nodigen wij jou graag uit voor een verkennend gesprek vanaf 8 augustus.