Gemeente Stad Deinze

Vacature deskundige gebouwenbeheer

OCMW Deinze werft twee deskundigen gebouwenbeheer aan met voltijdse prestaties (B1-B3) in contractueel verband, voor onbepaalde duur. Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van drie jaar.

Taakomschrijving

  • Als deskundige gebouwenbeheer ben je het centraal aanspreekpunt voor het beheer van de gebouwen van Stad en OCMW Deinze en het AGB Deinze in al zijn facetten, voornamelijk technisch maar met de bijhorende administratieve en financiële taken.
  • Als een goede huisvader organiseer en coördineer je de onderhouds- en herstellingswerken (preventief en curatief) en geef je vorm aan nieuwe investeringsdossiers.
  • Je signaleert de pijnpunten van een gebouw op een oplossingsgerichte manier en schakelt de juiste personen in om problemen op te lossen. Je werkt hiervoor samen met directe collega’s (waaronder de technische uitvoeringsdienst) en derden (aannemers).
  • Je werkt een toekomstgerichte visie uit inzake gebouwenbeheer.
  • Je werkt onder de verantwoordelijkheid van het diensthoofd facility.

Solliciteren

Je kan het sollicitatieformulier indienen uiterlijk op vrijdag 9 september 2022. Meer info over de vacature en het sollicitatieformulier vind je in bijlage.