Gemeente Stad Deinze

Vacature administratief medewerker cultuur en Leietheater

Stad Deinze legt, met het oog op toekomstige vacatures, een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker cultuur en Leietheater (C1-C3). 

De duur van de wervingsreserve bedraagt drie jaar en kan verlengd worden met een periode van twee jaar.

Taakomschrijving

De dienst Cultuur en Leietheater brengt een divers, uitgebreid en gevarieerd cultureel aanbod naar een breed publiek en stimuleert mensen in hun creatieve ontwikkeling. De dienst wil de bezoekers raken, ontroeren en beroeren door een kwalitatief en uitdagend cultuurprogramma aan te bieden. De dienst ondersteunt eveneens initiatieven, evenementen en projecten van lokale culturele actoren (gezelschappen, verenigingen, individuele kunstenaars, …).

Als administratief medewerker Cultuur en Leietheater verzeker je het professioneel onthaal (balie, telefoon, mail) en ben je een belangrijke schakel in het ondersteunen van het team in diverse administratieve en praktisch-organisatorische taken van de dienst.

Info en solliciteren

Je kan het sollicitatieformulier indienen uiterlijk op vrijdag 7 oktober 2022. Meer info over de vacature en het sollicitatieformulier vind je in bijlage.