Gemeente Stad Deinze

Tournee Minerale

Het is zover, Tournée Minérale 2021 is officieel van start gegaan!

 

Ga ook de uitdaging aan en vervang je alcoholische drankjes door een non-alcoholisch en gezonder alternatief. Inspiratie nodig? Neem een kijkje op www.meervanzonder.be en www.tourneeminerale.be, daar vind je bij de recepten zeker eentje die jou wel smaakt en een 'Mocktail Mixer' die jou helpt een lekkere mocktail te mixen volgens jouw eigen voorkeur: exotisch, pikant, … Benieuwd wat het wordt?

Tournée Minérale is trouwens nog leuker als je het samen met anderen doet. Daag je familie, vrienden, collega’s, ploegmaten, … uit om in februari ook geen alcohol te drinken en volg samen onze posts op de Facebookpagina van stad Deinze en op www.deinze.be/tournee-minerale

 

Wedstrijd 

 

Bij Tournée Minérale zijn er alleen maar winnaars: doe jij ook mee aan onze wedstrijd? Stuur jouw favoriete en zelf uitgevonden mocktailrecept met foto naar welzijn@deinze.be of drugpunt@deinze.be en maak kans op een mooi mocktailpakket. We kijken uit naar originele recepten met eenvoudige ingrediënten en een mooie presentatie van jouw creatie! Begin maart maken we de winnaar bekend.

 

Meer info?

Dienst Welzijn
Mouterijdreef 22 - 9800 Deinze
Tel.: 09 381 68 70 - 71
welzijn@deinze.be

Drugpunt
Mouterijdreef 22 - 9800 Deinze
Tel.: 09 281 86 63 - 64
drugpunt@deinze.be