Gemeente Stad Deinze

Tieneractiviteiten zomervakantie

Heb je zin om deze zomer deel te nemen aan onze toffe activiteiten op maat van tieners? Wil jij graag eens samen met je vrienden naar een festival gaan? Is een drone workshop helemaal je ding? Of wil je liever kajakken? Wil je graag nieuwe vrienden maken? Dan is onze tienerwerking precies wat jij zoekt!

Tijdens de maanden juli en augustus organiseert Speelplein Doekeewa elke woensdag en vrijdag een speciale tieneractiviteit. 

De corona-coördinator tijdens deze periodes: 
Laurens Meheus
09 381 86 62

Voor wie

Voor jongeren tussen 12 en 15 jaar (geboortejaar: 2006, 2007, 2008 en 2009).

Covid 19

Door de coronamaatregelen werd deze leeftijdsgrens van 10 jaar naar 12 jaar verlegd.

Hoe aanvragen

Door de coronamaatregelen is het voor speelpleinwerking noodzakelijk om vooraf te registreren en in te schrijven via de webshop.

Dat kan via: www.deinze.be/webshop.

Meer info

Hieronder nog enkele regels waar je rekening mee moet houden:

  • Gelieve het terrein niet te betreden en jouw kind bij het onthaal van de juiste bubbel af te zetten.
  • Hou afstand bij het brengen en afhalen van jouw kind.
  • Geef je kind een gevulde herbruikbare drinkfles mee (dit is verplicht).
  • Wanneer je je kind naar onze werking stuurt, dient er medische fiche ingevuld en meegebracht te worden. Indien wij hier niet over beschikken, kan jouw kind niet deelnemen aan de werking. De fiche kunnen jullie onderaan deze pagina downloaden. !Wijziging tegenover vorig jaar: Deze zomer moet dit maar een keer voor de volledige zomer ingevuld worden en niet meer per week. 
  • Broers en zussen dienen in dezelfde bubbel ingeschreven te worden.
  • De 1 hobby per week-regel valt weg maar probeer zo weinig mogelijk bubbels te combineren tijdens de week van de werking. 
  • Heb je nog vragen? Neem dan best eens een kijkje op https://ambrassade.be/nl/kennis/artikel/jeugdwerkzomer-faq-ouders.

Steeds op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan door ons Facebookpagina te liken: www.facebook.com/speelpleindoekeewa.