Gemeente Stad Deinze

Studio Donza

Het stadsbestuur wil Deinze tot de warmste plek van Vlaanderen maken naar aanleiding van de Warmste Week. Dit jaar ligt de focus van de solidariteitsactie op ieders persoonlijke inzet. Daarom zoeken we straffe initiatieven die een verschil maken voor iemand die het nodig heeft. Stad Deinze wordt even ‘Studio Donza’.

De Warmste Week

De Warmste Week, de jaarlijkse solidariteitsactie van de VRT, vindt ook deze keer plaats in de week voor Kerstmis. In juni werd bekend gemaakt dat er dit jaar geen geld ingezameld wordt, maar dat de focus ligt op de persoonlijke inzet. De buurt opruimen, een luisterend oor bieden of een dagje helpen in het dierenasiel,… Je kan een initiatief, groot of klein, alleen lanceren of met vrienden, familie of een vereniging.

Stad Deinze zal de initiatieven die plaatvinden in de stad in de kijker zetten via de Facebookpagina van Studio Donza. Ook vrijwilligers die zich al langere tijd inzetten voor een goed doel zullen in de bloemetjes worden gezet.

Studio Donza

Op zondag 20 december verandert Radio Tequila tijdelijk in 'Studio Donza' (106.2 FM). Van 10 u. tot 18 u. kan je luisteren naar lieve berichtjes, mooie wensen en fijne muziek. 

Deelnemen?

  • Heb je zelf een tof initiatief voor de Warmste Week of wil je liever helpen bij een bestaand initiatief? Schrijf je dan snel in op www.dewarmsteweek.be.
  • Wil je liever een liedje aanvragen of een berichtje achterlaten voor een familielid, vriend(in),...? Of wil je een vrijwilliger, goed doel, vereniging,... in de bloemetjes zetten? Laat het ons dan weten via studiodonza@deinze.be.

Wenskaart

Vanaf 2 december krijgt ieder gezin een wenskaart in de bus. Hierop staan staan enkele voorgedrukte warme wensen op, of je kan jouw eigen wensen noteren.
Je kan de kaart versturen naar familie, vrienden, buren, … om even een glimlach op iemands gezicht te toveren, of om iemand een hart onder de riem te steken.