Gemeente Stad Deinze

Sportweek aan zee - juli 2021

Gepubliceerd op  dinsdag 2 maart 2021

Van maandag 12 t.e.m. vrijdag 16 juli 2021 verblijven wij in het vakantiedomein Hoge Duin in Oostduinkerke. Deze locatie ligt tussen de duinen, op 300 meter van het strand en op wandel- en fietsafstand van Nieuwpoort. Dit afgebakende domein beschikt over ruime sportterreinen, eigen keuken en refter, polyvalente zalen en een zandbak met speeltoestellen.

Tijdens dit verblijf doen we tal van leuke sporten en activiteiten op en naast het water. Sport en spel op het strand, ravotten in de duinen, een boottocht met hindernissen, een fietstocht langs de kustlijn, een bangelijk nachtspel en avonturen op de zeedijk zullen deze unieke week kleuren. Elke avond vindt er een leuke activiteit plaats met als slot een afscheidsfuif!

Wij bieden een volpensionformule aan met overnachting waarbij er zowel ontbijt, middagmaal als avondmaal is voorzien. Busvervoer, vervoer eigen fietsen, activiteiten, tussendoortjes en drankjes zijn inbegrepen.

Wij vertrekken vanuit sportcomplex Palaestra op maandagochtend (± 9 u.) met de bus richting de kust en keren op vrijdagnamiddag huiswaarts (aankomst ± 16 u. Palaestra).

Ouders en familieleden kunnen dagelijks via een blog het volledige programma van hun kind meevolgen met de bijhorende leuke belevenissen en foto's.

Een sportweek waar fun, vriendschap en uitdaging centraal staan!

Deze sportweek is gericht naar kinderen van het geboortejaar 2007 t.e.m. 2010.
De kostprijs bedraagt 265 euro.

INSCHRIJVEN

Deinzenaars

1. Via vrijetijdonline.deinze.be vanaf dinsdag 9 maart 2021 om 19 u.

Wie reeds een login heeft, hoeft deze niet opnieuw aan te vragen. Controleer zeker of al je gezinsleden gekoppeld zijn aan je account. Bij problemen tijdens het online inschrijven op de inschrijvingsavond is onze dienst telefonisch bereikbaar van 19 u. tot 20 u. op het volgende nummer: 09 381 96 57.

2. Telefonisch of per mail vanaf woensdag 10 maart 2021 om 9 u.

Niet-Deinzenaars

Kunnen online, telefonisch of per mail inschrijven vanaf woensdag 17 maart 2021 om 9 u.


De annulering en/of de gedeeltelijke terugbetaling van de jeugd- en sportkampen is enkel mogelijk na het voorleggen van een doktersattest. Indien de deelnemer meer dan 1 dag afwezig is (onmiddellijk betrokken dienst verwittigen), worden de afwezige dagen terugbetaald.

Het grote aanbod kampen voor de zomervakantie zal halfweg maart verschijnen.