Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Sportweek aan zee - juli 2019

Gepubliceerd op  dinsdag 29 januari 2019

Van maandag 8 t.e.m. vrijdag 12 juli verblijven wij in het vakantiedomein Hoge Duin in Oostduinkerke. Deze locatie ligt tussen de duinen, op 300m van het strand en op wandel- en fietsafstand van Nieuwpoort. Dit afgebakende domein beschikt over ruime sportterreinen, eigen keuken en refter, polyvalente zalen en een zandbak met speeltoestellen.

Tijdens dit verblijf doen we tal van leuke sporten en activiteiten op en naast het water. Sport en spel op het strand, ravotten in de duinen, een boottocht met hindernissen, een fietstocht langs de kustlijn, een bangelijk nachtspel en avonturen op de zeedijk zullen deze unieke week kleuren. Elke avond vindt er een leuke activiteit plaats met als slot een afscheidsfuif!

Wij bieden een volpensionformule aan met overnachting waarbij er zowel ontbijt, middagmaal als avondmaal is voorzien. Busvervoer, vervoer eigen fietsen, activiteiten, tussendoortjes en drankjes zijn inbegrepen.

Wij vertrekken vanuit het sportcomplex Palaestra op maandagochtend (± 9 u.) met de bus richting de kust en keren op vrijdagnamiddag huiswaarts (aankomst ± 16 u. Palaestra).

Ouders en familieleden kunnen dagelijks via onze blog het volledige programma van hun kind meevolgen met de bijhorende leuke belevenissen en foto's.

Een sportweek waar fun vriendschap en uitdaging centraal staan!

Deze sportweek is gericht naar kinderen van het geboortejaar 2005 t.e.m. 2008. De kostprijs bedraagt 250 euro.

Voor meer informatie, neem contact op met de dienst sport en recreatie.