Gemeente Stad Deinze

Sportreferendum 2021

Stad Deinze huldigt traditiegetrouw ieder jaar tijdens het Sportreferendum haar sportlaureaten. Omdat in 2020 als in 2021 het sportjaar volledig overhoop gehaald werd door COVID-19, zal het referendum in een ander format worden georganiseerd.

Het Sportreferendum, dit jaar Sportcafé genaamd, heeft plaats op vrijdag 11 maart 2022 om 20 u. in het sportcomplex Palaestra.

In plaats van de gebruikelijke trofeeën uit te reiken worden tijdens het Sportcafé alle Deinse sporters die een Belgische titel of een medaille op een EK, WK of Wereldspelen behaalden tijdens de periode van 1 januari 2020 t.e.m. 31 december 2021 gehuldigd. Ook sporters/ploegen die een uitzonderlijke prestatie geleverd hebben, komen in aanmerking.

Stel je kandidaat

Kom je in aanmerking of ken je kampioenen/medaillewinnaars? Dien jouw kandidatuur uiterlijk op vrijdag 21 januari 2022 via het onderstaande formulier.

Je kan een inschrijvingsformulier ook afhalen bij de dienst sport en recreatie (sportcomplex Palaestra, Kastanjelaan 35, Deinze). Laattijdige inzendingen komen niet in aanmerking.

Bezorg je de dienst sport en recreatie ook foto’s/filmpjes van de kampioenen/medaillewinnaars? Stuur de MP4 of jpg bestanden via mail of of WeTransfer naar sportdienst@deinze.be. Hou er rekening mee dat de dienst gesloten is tot maandag 3/1/2022 indien je bestanden verstuurt via WeTransfer.