Gemeente Stad Deinze

Sport, post, like en win!

Help ons nog meer Deinzenaars aan het sporten te krijgen!

Wie dit doet maakt elke maand kans op een mooie prijs.

Wat moet je doen?

Wij maken de eerste week van elke maand de 5 mooiste, coolste, grappigste, sportiefste foto's bekend waar jullie massaal op mogen stemmen! Iedere maand zijn er mooie prijzen te winnen!

Véél succes!

like-and-win-facebook

Voorwaarden

  1. Enkel foto's met de juiste vermelding van de beide hashtags #sportersbelevenmeer #sportdeinze komen in aanmerking.
  2. Like de Facebookpagina en/of Instagramprofiel van Sport En Recreatie Deinze.
  3. Alle posts worden gegroepeerd per maand, rekening houdend met de datum wanneer deze openbaar worden gepost op Facebook of Instagram.
  4. Enkel posts die openbaar worden gesteld kunnen in aanmerking komen om geselecteerd te worden als één van de 5 beste foto's van de maand.
  5. Elke maand worden de 5 beste foto's bekendgemaakt via de website van de stad Deinze (www.deinze.be/sport) waar je via een poll kan stemmen op jouw favoriet. Diegene met het meest aantal stemmen op zijn/haar foto is de winnaar van de maand.
  6. Een foto kan maar 1x in aanmerking komen als één van de 5 beste foto's van de maand.
  7. De winactie loopt van april tot december 2018, waarbij elke maand een winnaar bekendgemaakt wordt.
  8. Via de verschillende communicatiekanalen (Facebook, Instagram, nieuwsbrief en website) worden de 5 beste foto's van elke maand voorgesteld alsook de winnaar van de maand.
  9. De winnaar wordt persoonlijk uitgenodigd naar de dienst sport en recreatie om zijn/haar prijs in ontvangst te nemen. Er wordt van elke winnaar een foto gemaakt om deze te gebruiken in de verdere promotiecampagne.