Gemeente Stad Deinze

Speelpleinwerking 2024

Speelpleinwerking staat voor avontuur, sport, spel, creativiteit, nieuwe vrienden en vriendinnen en nog zoveel meer. Centraal staat het spelen in groepsverband. Er is ook ruimte voor vrij spel: gezelschapsspelen, kampen bouwen, voetballen, ...

Waar

Alle activiteiten vinden plaats in Brielpunt (Mouterijdreef 22 - Deinze).

Wanneer

  • Van 1 tot 12 juli
  • Van 29 juli tot 30 augustus

Uren

Van 13.30 u. tot 16.30 u. 
Opvang: vanaf 12.45 u. en tot 17.30 u. 

Voor en na de speelpleinwerking kan er beroep gedaan worden op de kinderopvang in Brieltuin Centrum. Hiervoor worden volgende tarieven gehanteerd: 

  • 0 tot 3 u.: € 4,59/uur
  • 3 u. – 6 u.: € 6,90/uur
  • Vanaf 6 u.: € 13,80/uur

Op voorhand inschrijven voor de kinderopvang is verplicht via Tjek. Gelieve bij de opmerkingen te noteren dat er een combinatie gemaakt wordt met de speelpleinwerking. 

OPGELET! Er is geen voor -en naopvang mogelijk op 11 juli en 16 & 30 augustus. 

Voor wie

Voor alle kinderen en jongeren tussen 4 en 15 jaar (geboortejaar 2009 - 2020)

Hoe aanvragen

Je kan op de dag zelf langskomen en je registreren bij de inschrijvingstafel of je vooraf inschrijven via www.deinze.be/webshop.

Bedrag

3 euro (opvang inbegrepen) 
Sociaal tarief: 0,6 euro

Lunchpakket, koek, fruit en drankjes worden van thuis meegebracht.
Er is gratis water voorzien.

Meer info

Vanaf dit jaar zal er niet meer aan ieder gezin gevraagd worden om een medische fiche in te vullen. We vragen wel om de medische gegevens in de webshop zo goed mogelijk aan te vullen en een telefoonnummer toe te voegen, zodat we steeds iemand kunnen bereiken indien nodig. 

Zijn er toch allergieën of belangrijke zaken te melden? Dan vragen we om de medische fiche (zie bijlage) toch in te vullen. 

Steeds op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan door onze Facebookpagina te liken: www.facebook.com/speelpleindoekeewa.