Gemeente Stad Deinze

Sociaal Restaurant 'T Nevels Genoegen

In 't Nevels Genoegen kan je genieten van een gezond middagmaal tegen een betaalbare prijs, in een sfeer waar nieuwe sociale contacten mogelijk worden. Je wordt aan tafel bediend zoals in een restaurant.

De maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht, dessert en een drankje. Je kan ook een dieetmaaltijd bestellen (mits attest van de dokter). Allergieën en te vermijden producten kunnen worden besproken bij inschrijving als nieuwe gebruiker.

Wanneer

Elke dinsdag en vrijdag tussen 11.30 en 13.00 u.

Waar

Het sociaal restaurant 't Nevels Genoegen bevindt zich in woonzorgcentrum Ter Leenen, Graaf van Hoornestraat 26 in Nevele.

Voor wie

65-plussers, alleenstaanden en eenoudergezinnen.

Bij een koppel waarvan minstens één van de partners 65-plusser is, kan de andere partner die geen 65-plusser is ook komen eten.

Hoe aanvragen

Je schrijft je persoonlijk in als gebruiker van het sociaal restaurant.

Daarna moet je de maaltijden ten minste 1 dag vooraf (ten laatste tegen 10 u.) telefonisch, via mail of aan het onthaal reserveren of annuleren.

De menulijsten zijn enkele dagen op voorhand beschikbaar.

Bedrag

Er is een kortingstarief en een gewoon tarief:

  • Het kortingstarief bedraagt 6,50 euro. Dit tarief geldt voor wie recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds, voor wie een vorm van financiële steun krijgt van het OCMW of in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling is.
  • Alle andere gebruikers betalen het gewone tarief van 8,50 euro.
  • Kinderen jonger dan 12 jaar betalen de helft van de prijs (kortingstarief: 3,25 euro en gewoon tarief: 4,25 euro).

De afrekening van de maaltijden gebeurt via maandelijkse facturatie.