Gemeente Stad Deinze

De Rekkelinge

Adres

Desiré Delcroixstraat 1C
9800 Deinze

Zaalverantwoordelijke

Kevin De Wulf
0499 14 16 41
Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 16 u.
kevin.dewulf@deinze.be

Info

In het buurtcentrum De Rekkelinge kunnen diverse activiteiten georganiseerd worden zoals vergaderingen, vormingen, tentoonstellingen, feesten (met uitzondering van fuiven en huwelijksfeesten, ...).

Het buurtcentrum bestaat uit een polyvalente ruimte van circa 450 m², aansluitend aan een dienstenblok van ongeveer 225 m², waarin naast de bergingen en de technische installaties ook de bar, de keuken, de sanitaire installaties en de vestiaire onderdak vinden.

De polyvalente ruimte is indeelbaar in drie afzonderlijk te gebruiken lokalen. Een centraal gelegen vergaderzaal van circa 190 m² waarin ook podiumkunsten aan bod kunnen komen, een gedeelte cafetaria aansluitend op de bar en het buitenterras, en een gedeelte voorbehouden aan binnenrecreatie. Het buurtcentrum beschikt over een eigen parking voor 85 auto's.

Hoe aanvragen

Je kan zelf de beschikbaarheid van De Rekkelinge raadplegen.

Zoek hier beschikbare data voor De Rekkelinge

Je kan de zaal enkel aanvragen via het online aanvraagformulier onderaan op deze pagina.

Aanvraagformulier

Bedrag

Er wordt een gebruiksvergoeding gevraagd, die afhankelijk is van de categorie, de periode en de duur. Een overzicht vind je in het retributiereglement onderaan op deze pagina.

Inbegrepen:
elektriciteit, verwarming, gebruik meubilair en servies, vaste audiovisuele apparatuur zijzalen, mobiele bar, de gewone sabamvergoeding, de billijke vergoeding, het poetsen (de zaal moet wel proper achtergelaten worden).

Niet inbegrepen:

  • gebruik van mobiele audiovisuele apparatuur met gebruik beamer: 25 euro
  • gebruik van mobiele audiovisuele apparatuur zonder gebruik beamer: 15 euro
  • gebruik podium: 2 euro per element
  • gebruik tentjes: 30 euro per tent

Meer info

Alle dranken moeten verplicht worden aangekocht bij de zaal op basis van de prijslijst hieronder. Er kunnen geen andere dranken worden aangeboden in de zaal. Huurders dienen hun bestelling rechtstreeks en tijdig te plaatsen bij de zaalverantwoordelijke. Voor het aanbieden van voeding is er vrije keuze van leverancier.