Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

OPROEP Warmste Wintervoorstelling

Gepubliceerd op  dinsdag 27 november 2018

De warmste week van Music For Life is terug. Studio Brussel gaat opnieuw de uitdaging aan om mensen dichter bij elkaar te brengen. Wij met de academie zijn klaar voor een tweede editie van de ‘Warmste Wintervoorstelling’ op woensdag 19 december van 13 tot 21 u.

De Warmste Wintervoorstelling wordt dit jaar georganiseerd ten voordele van The Sound of Home. Zij zorgen ervoor dat jonge vluchtelingen de kans krijgen om muziekles te volgen in een Belgische academie. 

Tijdens deze voorstelling krijgen individuele leerlingen, klasgroepen en ensembles de mogelijkheid om hun talenten te tonen. Het wordt een gevarieerde namiddag vol muziek, theater en dans. De dag wordt afgesloten om 19.30 u. door de Leiedammers vergezeld door een special guest. Daarnaast maken we het ingezamelde bedrag bekend, alsook de winnaars van de tombola.

Natuurlijk kunnen de bezoekers ook genieten van een hapje en een drankje. Voor de gelegenheid wordt het academieplein omgetoverd tot een kleine kerstmarkt waar zelfgemaakte koekjes, taartpunten en ander gebak te verkrijgen zijn en waar je ook een glaasje kan drinken. Je kan er ook deelnemen aan een tombola en een voorraad kerstkaartjes inslaan.

 

Oproep

Dit is dan ook een warme oproep aan jullie om het goede doel te komen steunen en zoveel mogelijk familie en vrienden mee te brengen. Voor de voorstellingen kies je zelf een vrije bijdrage. Hapjes en drankjes zijn er aan mooie prijzen te verkrijgen.

Wil je actief deelnemen? Dat kan!

  • Wil je helpen met de verkoop van koekjes, taartpunten, gebak, drankjes,… op de kleine kerstmarkt?
  • Wil je jezelf uitleven in de keuken met het bakken van koekjes, gebak en taarten die wij dan kunnen verkopen voor het goede doel?
  • Wil je zelf een kleine actie op poten zetten ten voordele van onze Warmste Wintervoorstelling? Laat je fantasie de vrije loop en misschien mag je jouw actie en opbrengst in de verf zetten tijdens de slotshow.

Meld je aan via annjoly@outlook.be!

Laten we er samen een warme dag van maken!

Mis ook niets van onze warmste acties en volg onze Facebookpagina Samwd Deinze.