Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Openbaar onderzoek PRUP Brielmeersen

Gepubliceerd op  zondag 2 februari 2020

De provincie Oost-Vlaanderen en stad Deinze denken met verschillende partners na over de toekomst van de Brielmeersen. Momenteel is de provincie bezig met de opmaak van het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP). Daar is een openbaar onderzoek aan gekoppeld dat loopt van 3 februari t.e.m. 2 april. Tijdens dit openbaar onderzoek kan je het ontwerp inkijken en jouw mening geven.

Infomarkt

Om jou zo goed mogelijk te informeren, organiseren de partners een infosessie op 4 maart (16 - 20 u.) in DC Leiespiegel. Enkele thematische standen zullen informatie geven over de toekomst van het gebied. Bezoekers kunnen het ontwerp van het PRUP inkijken, vragen stellen aan deskundigen en informatie krijgen over hoe deel te nemen aan het openbaar onderzoek.

Kan je er niet bij zijn, geen paniek! Je kan de informatie terugvinden op een aantal posters bij dienst Omgeving van 2 t.e.m. 6 maart of via www.oost-vlaanderen.be/prupbrielmeersen. Het dossier ligt van 3 februari t.e.m. 2 april ook ter inzage bij dienst Omgeving in DC Leiespiegel en in het Provinciaal Administratief Centrum.

Hoe bezwaren indienen?

  • Via mail: procoro@oost-vlaanderen.be
  • Verstuur je opmerkingen per post of geef ze af tegen ontvangstbewijs in het Provinciaal Administratief Centrum: Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent
  • Schriftelijk indienen tegen ontvangstbewijs in het stadhuis van Deinze, DC Leiespiegel, Brielstraat 2, 9800 Deinze