Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Op dinsdag en woensdag topfilm in Leietheater

Gepubliceerd op  maandag 27 januari 2020
Op dinsdag en woensdag kan jong en oud genieten van filmvoorstellingen met fantastisch beeld en geluid dankzij geavanceerde digitale technologie. Het volledige filmprogramma vind je hier

Leietheater beschikt over de modernste theatertechnieken om de beste nationale en internationale toneelgezelschappen te programmeren, maar ook op filmtechnisch vlak werden kosten noch moeite gespaard. Zo investeerde de stad met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds in een DCP-projector, die de recentste films in hoge resolutie digitaal projecteert. Met Dolby Surround 7.1 voldoet ook het geluid aan de standaardnormen van een moderne bioscoopzaal. Deze investeringen laten toe om zowel klassiekers als recente kaskrakers te programmeren in het nieuwe Leietheater.

Dinsdag

Iedere dinsdagavond toveren we Leietheater om tot een fijnzinnige cinema die de kaart trekt van de onafhankelijke film. We spelen cultfilms uit alle hoeken van de wereld, human interest, documentaires en internationaal gelauwerde arthousefilms.

Woensdag

Op woensdag komt een brede waaier van klassefilms rond toegankelijke thema's voor alle leeftijden aan bod. Zowel op woensdagnamiddag als -avond wordt een aardig aanbod met de laatste blockbusters, de tofste kinderfilms en de gezelligste familiefilms geprogrammeerd.

Tarieven

€ 9 | € 7 (- 26 jaar) | kansentarief mogelijk 
filmkaart: € 50 = 8 filmtickets, op te nemen binnen 1 jaar vanaf aankoop

Het volledige filmprogramma vind je hier