Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Ook buiten beleef je meer!

Gepubliceerd op  dinsdag 30 april 2019

Buiten sporten is fantastisch! En dat wil Sport Vlaanderen iedereen laten ervaren. Van 1 tot 31 mei organiseren ze de tweede editie van de actie 'Buiten beleef je meer'.

Via deze campagne willen ze buitensporten heel de maand mei in de kijker plaatsen. Ze focussen hiervoor op jongeren tussen 12 en 18 jaar met als doel hen te (her)activeren om te gaan sporten of om een nieuwe sport te ontdekken.

Buiten valt er heel wat te beleven in mei!

Plezier maken, trainen, zweten, uitblazen in de zon en vooral: samen herinneringen maken…. Buiten sporten is zalig. Heb je al een ideale buitensport? Deel ons dan een leuke foto met de hashtag #ookbuitenbeleefjemeer

Heb je nog geen ideale buitensport gevonden? Geen nood! Samen met je vrienden kan je in mei deelnemen aan heel wat leuke activiteiten, laat je inspireren op www.sport.vlaanderen/ookbuitenbeleefjemeer en ontdek het aanbod in jouw buurt.

4 exclusieve events

Geen betere manier om buitensport te ervaren dan op de 4 exclusieve events met MNM. Op het programma: een pak adrenalinevolle sporten. Ook van de partij: social media-sterren Marco Rondas, Stien Edlund, Sarah Bossuwe en Jamie Lee Six.

Jij kan tickets winnen voor een complete vip-experience. Kies je favoriete event en vertel waarom jij hier ab-so-luut bij moet zijn! Schrijf je snel in en maak kans op 1 van de 50 duo-tickets per locatie. Alle info op volgende link: https://www.sport.vlaanderen/sportersbelevenmeer/voor-de-sporter/ook-buiten-beleef-je-meer/win-vip-duotickets-voor-de-buitensport-events-met-mnm/

Tot dan!