Gemeente Stad Deinze

Betaal minder voor groene stroom

Gepubliceerd op  woensdag 25 november 2020

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de tiende groepsaankoop voor 100% Belgische groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf je in vóór 2 februari 2021 via www.oost-vlaanderen.be/groepsaankoop. Inschrijven kan vanaf 23 november 2020 en is gratis en volledig vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2021. De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Ook stad Deinze ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan na afspraak (telefonisch of via afspraken.deinze.be) terecht in dienstencentrum Leiespiegel op woensdag en vrijdag van 9 tot 12 u. Daarnaast kan je op vrijdag 27 november 2020 van 9 tot 12 u. en op dinsdag 19 januari 2021 van 17 tot 20 u. terecht in het gemeentehuis van Nevele. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.