Gemeente Stad Deinze

Betaal minder voor groene stroom

Gepubliceerd op  woensdag 1 december 2021

Wil je besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een gezonder klimaat? Doe dan mee met de elfde groepsaankoop voor 100% Belgische groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf je in vóór 1 februari 2022 via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom. Het is gratis en volledig vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod ten laatste op 30 april 2022. De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Ook stad Deinze ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan na afspraak (telefonisch via 09 381 95 00 of via afspraken.deinze.be) terecht in dienstencentrum Leiespiegel op woensdag en vrijdag van 9 tot 12 u. Daarnaast kan je op dinsdag 7 december 2021 en op dinsdag 25 januari van 16 tot 19 u. terecht in het gemeentehuis van Nevele. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.