Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Kunstatelier voor kleuters

Gepubliceerd op  donderdag 16 maart 2017

Ook dit jaar organiseert de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten (SASK) een kunstatelier voor kleuters in samenwerking met het stadsbestuur van Deinze. Kinderen die dit schooljaar in de derde kleuterklas zitten, kunnen hieraan deelnemen. Het atelier vindt elke zaterdag van 11 tot 12.30 u. in het SASK plaats, en dit vanaf 25 maart.

Wat kan een academie betekenen voor kleuters?

Kleuters krijgen in de school voldoende ruimte om te tekenen en te schilderen. En toch biedt de academie iets dat uniek is: de sfeer van het kunstatelier. Ook de jongste kinderen raken er door begeesterd. Ze beleven het plezier van beeldende expressie in het gezelschap van hun oudere medeleerlingen in een inspirerende omgeving waar veel mogelijk is. Dit alles onder begeleiding van enthousiaste kunstenaars-lesgevers.

Ook dit jaar wordt een kleuteratelier ingericht in de Deinse academie voor Schone Kunsten. De voorbije jaren is dit steeds een succes gebleken. Daarom gaan de ateliers voor kleuters opnieuw van start vanaf zaterdag 25 maart: een nieuwe lente voor nieuwe kinderen!

Praktisch

Het atelier voor kinderen van de derde kleuterklas vindt van 25 maart tot half juni plaats, elke zaterdag van 11 u. tot 12.30 u. Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Het inschrijvingsgeld bedraagt 63 euro.
Inschrijven kan enkel op het secretariaat van de academie, Guido Gezellelaan 55, 9800 Deinze.