Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Koers for Life

uniek ecologisch concert voor Kom op tegen Kanker

Ticketshark_omslag_1400pxX400px

22 december 2017 - 20.30 u. (deuren open om 19.30 u.)
BRIELPOORT - Lucien Matthyslaan 9 Deinze

KOOP NU JE TICKETS

Jacle Bow en stad Deinze presenteren ‘Koers for Life’: een Music For Life concert in de legendarische Brielpoort in Deinze, waarbij de top van de Belgische wielersport en muziekwereld op spectaculaire en ecologische wijze worden samengebracht. De opbrengst van de avond wordt integraal geschonken aan Kom op tegen Kanker.

Koers for Life is een uniek twee uur durend concert met Belgische topartiesten in de Brielpoort. Meesterlijk songwriter Gabriel Rios, urban sensatie Coely, levende legende en organist André Brasseur, jazz- en soulboegbeeld Lady Linn en Nederlandstalig woordkunstenaar Yevgueni worden tijdens het concert begeleid door de Brusselse rockformatie Jacle Bow die zelf de debatten openen met songs uit hun doorbraakalbum “What’s all the mumble about”. Op drum versterken Mario Goossens (Triggerfinger) en Sean D’Hondt (Nailpin, Manoeuvres) de line-up, terwijl David Poltrock (Hooverphonic, De Mens) de keys beroert.

Wat de avond zo uniek maakt is dat ook het kruim van de Belgische wielerwereld afzakt naar Deinze voor Koers for Life. Niet om te genieten van hun welverdiend winterverlof want o.a.. Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Jürgen Roelandts, Sep Vanmarcke, Jens Debusschere, Jolien D'Hoore, Thomas De Gendt, Tiesj Benoot, Jasper Stuyven, Jasper De Buyst, Kenny Dehaes, Yves Lampaert, Victor Campenaerts en Zico Waeytens zitten mee op het podium en fietsen er ter plaatse op rollen de elektriciteit samen waarop de bands spelen. Een ecologisch concert dus!

Tickets voor Koers for Life kosten € 20 per stuk. Er zijn ook een beperkt aantal VIP-arrangementen beschikbaar (bestellen via e-loket hieronder).