Gemeente Stad Deinze

Jeugdopbouwwerk

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Wouter, Kaat en Kian, jullie jeugdopbouwwerkers in Deinze! Jullie hebben ons waarschijnlijk al eens zien lopen over straat of zien staan aan de kant van de weg, zwaaiend.

Wat doen wij nu eigenlijk? Wel! Wij zijn jullie aanspreekpunt. We luisteren naar jullie verhalen, bezorgdheden en zotte ideeën. We bieden een luisterend oor, een warme babbel of een toffe activiteit. Ons uitgangspunt is om op maat te werken voor jullie, de jongeren van Deinze. Elk idee is het uitvoeren waard en iedere zotte droom heeft hier zijn plek!

Wanneer kun je ons vinden? Wij lopen veel in Deinze rond. Wanneer je ons tegenkomt, mag je altijd even zwaaien of een praatje maken. We vinden dat heel fijn!

Ook organiseren wij op woensdag een open huis in het jeugdhuis Brieljant. We komen elke week samen van 13u30 tot 17u30 om gewoon gezellig samen te zijn. Je kan er FIFA spelen, biljarten, bakken, koken, babbelen... you name it!

Op dinsdag zijn wij te vinden met onze JOW-caravan in de straten van Deinze. We staan steeds op een locatie, die meegedeeld wordt via onze Instagrampagina's: JOW_Deinze / Wouter_JOW / Kaat_JOW. Deze caravan staat in het teken van kennismaken en een babbeltje slaan! Wie weet hebben we iets lekkers bij. Kom dus zeker eens langs!

Tot snel!