Gemeente Stad Deinze

Jeugdboekenmaand

De bibliotheken van Deinze en Landegem organiseren in het kader van de Jeugdboekenmaand auteurslezingen voor de leerlingen van het lager onderwijs en het eerste middelbaar. De lezingen zijn een uitstekende gelegenheid voor de leerlingen om met een auteur kennis te maken.

Door de huidige coronacrisis kunnen de bibliotheken de klassen niet fysiek ontvangen. Daarom voorzien zij een online alternatief met auteurslezingen via livestream op het platform Zoom.

De Jeugdboekenmaand loopt van 2 maart tot en met 30 maart 2021 en heeft als thema "Lezen is een feest". Het online volgen van de lezingen is gratis. De duur van een lezing gaat van 30 tot 45 minuten.

De inschrijvingen hiervoor werden afgesloten.

Na de verdeling van de lezingen, rekening houdend met hun eerste en tweede keuze, krijgen de klassen via mail een bevestiging en een link doorgestuurd om een auteurslezing online te volgen. Bij voorkeur volgen de klassen de lezing met één pc en projecteren ze op groot scherm of smartboard.

Voor meer vragen en info kan je terecht bij Marika Strobbe en Trui Galle voor de bibliotheek van Deinze (marika.strobbe@deinze.be / trui.galle@deinze.be - 09/381 95 60) of bij Veerle Tansens en Pieter Vanholme voor de bibliotheek van Landegem (veerle.tansens@deinze.be / pieter.vanholme@deinze.be - 09/321 92 70)