Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Interessant aanbod Leietheater

Gepubliceerd op  vrijdag 6 maart 2020

Leietheater programmeert binnenkort enkele erg interessante stukken voor jongeren en kinderen, waaronder de educatieve voorstelling "The Wetsuitman" voor het secundair onderwijs op 21 april.

"The Wetsuitman" is een straffe voorstelling (14+) die start als een detective, maar ergens heel anders uitmondt. Voor de schoolvoorstelling op dinsdag 21 april zijn er nog plaatsen vrij. Alle info vind je op https://www.deinze.be/the-wetsuitman.

Je kan Leietheater uiteraard ook in je vrije tijd bezoeken voor knappe familievoorstellingen:

  • Rita (8+), woensdag 18 maart om 18.30u, Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd en het toppunt van saaiheid. Als haar meubels een eigen leven beginnen te leiden worden haar dagelijkse rituelen echter grondig verstoord. Tegen wil en dank belandt ze in een wilde choreografie die haar dwingt komaf te maken met de sleur van haar bestaan. Wanneer deze bejaarde Alice in Wonderland merkt dat haar huiskamer op een podium staat en er een echt publiek zit, gaat het dak er helemaal af.

  • Het dier, het dier en het beestje (8+), zondag 26 april, 15u, Een gezongen fabel over een doodgewoon meisje van 8. Een hond loopt iedere ochtend met twee dino’s naar haar basisschool. In de klas van meester octopus heeft ze veel lol, maar ook wat moeite met opletten. Een haai komt haar eens observeren in de klas. Hoe kunnen ze haar beter helpen? Moet ze niet eens gaan kijken op een andere school? Met knikkende poten stapt ze in het taxibusje van het nijlpaard. Hebben ze daar ook zo’n lieve meester? En hoe moet het in de lente met haar kinderfeestje?

Het volledige aanbod van Leietheater vind je op https://www.leietheater.be/.