Gemeente Stad Deinze

Infosessies voor handelaars over spaarkaartsysteem Gezinsbond

Gepubliceerd op  vrijdag 16 september 2022

Het stadsbestuur Deinze en de Gezinsbond Regio Deinze organiseren op 10 en 11 oktober een infosessie voor de Deinse handelaars over het spaarsysteem van de Gezinsbond.

Gezinsbond

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsorganisatie van het land die de belangen van alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel behartigt en opkomt voor een meer kind-­ en gezinsvriendelijke samenleving, op alle vlakken.

De Gezinsbond telt 150.000 leden-gezinnen en kan rekenen op de steun van ruim 10.000 vrijwilligers. Ook in Deinze-Nevele zijn er 17 afdelingsbesturen met honderden vrijwilligers die zeer actief zijn om gezinnen te ondersteunen op allerlei vlakken. Het spaarsysteem is één van die dienstverleningen.

Spaarkaart voor leden

Dankzij de lidkaart van de Gezinsbond genieten deze leden het hele jaar door van heel wat voordelen en kortingen.

Het spaarsysteem van de Gezinsbond is modern, klantvriendelijk, niet duur én fiscaal interessant voor de handelaar. De handelaar is voor de Gezinsbond een partner in het realiseren van haar doelstellingen.

Hoe werkt het spaarkaartsysteem?

Wanneer gezinnen een aankoop doen bij een deelnemende handelaar of deelnemen aan activiteiten, ontvangen ze digitaal korting op hun lidkaart. Hoe meer ze hun lidkaart gebruiken, hoe meer korting ze sparen.

Met de gespaarde korting kunnen ze bij eender welke deelnemende handelaar nieuwe aankopen doen, en dit per schijf van 5 euro.

De Gezinsbond zet je zaak in de kijker, zowel lokaal als regionaal. Zo heeft jouw zaak meteen een voetje voor bij duizenden gezinnen-leden.

De Gezinsbond-lidkaart zorgt voor klantenwerving en klantenbinding voor de deelnemende handelaar.

Hierin zit de synergie tussen Deinze “centrumstad” en “koopstad” en het spaarsysteem van de Gezinsbond: de gezinnen-leden leiden naar jouw zaak. 

Infosessies voor handelaars

Er worden twee avonden voorzien zodat elke handelaar de kans krijgt om zich in te schrijven.

De infoavonden vinden plaats op maandag 10 oktober en dinsdag 11 oktober, telkens om 19 u. in de raadzaal van dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2, 9800 Deinze.

Van 19 tot 19.30 u. worden er belegde broodjes voorzien. De infosessie start om 19.30 u..

Interesse? Schrijf je uiterlijk op 5 oktober in via www.deinze.be/spaarkaartsysteem.