Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Aandachtspunten bij inschrijving

Het overzicht van de (her)inschrijvingsdagen vind je op de pagina inschrijvingsdata.

  • Breng zeker jouw identiteitskaart of Kids-ID mee.

  • Controleer de e-mailadressen en gsm-nummers op jouw inschrijvingsformulier; steeds meer communicatie verloopt immers via deze weg (bijvoorbeeld wanneer een les onverwacht niet kan doorgaan). 

  • De medische fiche vind je op de pagina medisch inlichtingenblad. Gelieve dit af te drukken en in te vullen als er nieuwe (of gewijzigde) zaken zijn van medische of psychomedische aard die de betrokken leerkrachten dienen te weten. Indien er geen bijzondere aandachtspunten zijn op dit vlak, hoef je niets te doen. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. 

  • Bij inschrijving betaal je ter plaatse het juiste bedrag. Meer informatie over de inschrijvingsgelden vind je op de pagina Inschrijvingsgeld.
    • In Deinze en Sint-Martens-Latem kan dat bij voorkeur met Bancontact; in Zulte, Kruishoutem en Nazareth is dat niet altijd mogelijk - zie de informatie daarover in het overzicht van de inschrijvingsdata.
    • Heb je te veel inschrijvingsgeld betaald (omdat bijvoorbeeld de vereiste attesten bij inschrijving ontbraken), dan ontvang je naderhand per overschrijving het te veel betaalde bedrag terug. LET OP: alle attesten moeten ingediend worden vóór 15 oktober.

  • Bekijk alvast de mogelijkheden in de uurroosters en noteer jouw wensen/keuzes (voor herinschrijvingen kan dit al meteen op het inschrijvingsformulier dat je per post zal ontvangen. Breng dat formulier zeker mee!).

Wij doen al het mogelijke om rekening te houden met jouw mogelijkheden en voorkeuren. Heb je vragen bij het invullen? We helpen je graag ter plaatse!