Gemeente Stad Deinze

HUP/HUB

Beschrijving

HUP/HUB in de Tolpoortstraat 66 bus 1, is een plaats waar starters kunnen proeven van het ondernemerschap. Je kan een pop-upshop huren per drie maanden voor 300 euro/maand (water, elektriciteit en publieke wifi inbegrepen). 

Er is ruimte voor consumptie, networking, creatieve ateliers, kunst, kledij …

Volg HUP/HUB op Facebook.

Welke zaken zitten in HUP/HUB?

Horeca

Bar & Lounge FLO: 's middags is FLO een tearoom, 's avonds een lounge-, tapas- en cocktailbar. Er worden ook thema-avonden voorzien onder het motto 'Go with the FLO!'

Winkelruimtes

Vive le Vélo: Verkoop van active wear. Vive le Vélo vormt een gemeenschap van mensen die in de kracht van een actief leven geloven, die bewuste keuzes maken en positivisme tot levensmotto verheffen.

So Belli: fashionstore die jou voorziet van de nieuwste hebbedingen en trends in mode. Van het moment dat je opstaat tot het slapengaan kan je genieten van trendy, maar betaalbare dameskledij.

Pop-upruimtes

Balanza: Lifestyle & living.

Cecile & Cyriel: verkoop van antiek en tweedehands interieurspullen in landelijke stijl, vermengd met vintage-elementen.

Jesse-artworks - Jesse Van Gompel is een veelzijdig kunstenaar. In zijn werk vind je surrealisme, abstracte, hedendaagse en figuratieve kunstvormen terug. Hij stelt nieuw werk tentoon en je vindt vooral meubels, schilderwerken en decoratie in zijn pop-up.

The Moodshop: Bij The Moodshop is het onze missie om kleur, gezelligheid en een creatieve ziel terug te brengen in kantoren en (thuis)werkplekken, en zo het welzijn op het werk te stimuleren, dankzij kleurrijke bureaudecoratie. Byebye saaie, grijze kantoorruimte, hallo inspirerende werkplek!

Een zaak starten in HUP/HUB?

Heb je interesse om deel uit te maken van HUP/HUB? Neem dan contact op met de dienst omgeving: omgeving@deinze.be of 09 381 95 00.

Verhuur polyvalente ruimte

Handelaars, ondernemers en erkende middenstandsorganisaties kunnen de polyvalente ruimte in HUP/HUB huren. De huurprijs bedraagt 30 euro per dag.

De ruimte is niet bemeubeld en er is geen ICT- of andere media-uitrusting aanwezig. Er kunnen activiteiten georganiseerd worden voor maximaal 99 personen.

Vraag de zaal minimaal 14 dagen voor de dag van de activiteit aan via het formulier onderaan deze pagina.

Meer info lees je in het gebruiksreglement en retributiereglement onderaan deze pagina.