Gemeente Stad Deinze

Start-uplocatie huren: HUP/HUB

Beschrijving

Heb je altijd gedroomd van een eigen handelszaak in een stad van 45.000 inwoners? Wil je dit op een laagdrempelige manier uit proberen? Denk er zeker eens over na om in winkelruimte te huren in de HUP/HUB


HUP/HUB is een initiatief van Stad Deinze om voor startende ondernemers een springplank te creëren door kleinere ruimtes te verhuren aan betaalbare prijzen. Het concept van HUP/HUB is om ondernemers uit verschillende sectoren samen te brengen en te laten proeven van het ondernemerschap. Ondernemers kunnen hun ideeën uitwisselen onder hetzelfde dak.

Vanaf 19 juni op een nieuwe locatie.

De nieuwe HUP/HUB bevindt zich in de Tolpoortstraat 84-86. Er zijn vier verschillende winkelruimtes met etalage aan de straat. De oppervlakte per winkelruimte zijn:

  • Winkelruimte 1: 72 m²
  • Winkelruimte 2: 51 m²
  • Winkelruimte 3: 31 m²
  • Winkelruimte 4: 30 m²

Een plan met indeling van de winkelruimtes kan je onderaan deze pagina raadplegen. De verschillende winkelruimtes kunnen gehuurd worden voor een periode van 3 tot 12 maanden.

Volg HUP/HUB op Facebook.

Welke zaken zitten momenteel nog in de huidige HUP/HUB (Tolpoortstraat 66 bus 1)?

Horeca

Bar & Lounge FLO: 's middags is FLO een tearoom, 's avonds een lounge-, tapas- en cocktailbar. Er worden ook thema-avonden georganiseerd onder het motto 'Go with the FLO!'

Winkelruimtes

LN-interieur: Ontdek een selectie van decoratie en klein meubilair voor een tijdloos en stijlvol interieur aan betaalbare prijzen. Een deel van de collectie is handgemaakt.

Cecile & Cyriel: verkoop van antiek en tweedehands interieurspullen in landelijke stijl, vermengd met vintage-elementen.

Pink Beauty: Mooie nagels, even genieten van een gezichtsverzorging of je wimpers en wenkbrauwen laten stylen? Welkom bij Pink Beauty.

Een zaak starten in HUP/HUB?

Heb je interesse om deel uit te maken van HUP/HUB? Neem dan contact op met de dienst Lokale Economie: lokale.economie@deinze.be of 09 381 95 00.