Gemeente Stad Deinze

HUP/HUB

Beschrijving

HUP/HUB in de Tolpoortstraat 66 bus 1, is een plaats waar starters kunnen proeven van het ondernemerschap. Er is ruimte voor consumptie, networking, creatieve ateliers, kunst, kledij, juwelenontwerp, skateshop, decoratie- en geurartikelen, …

Welke zaken zitten in HUP/HUB?

Winkelruimtes

Letters & Co: onafhankelijke boekhandel met ruim leesaanbod voor kinderen en volwassenen

So Belli: fashionstore die jou voorziet van de nieuwste musthaves en trends in fashion. Van het moment dat je opstaat tot het slapengaan kan je genieten van trendy, maar betaalbare dameskledij.

Pop-upruimtes

Bar & Lounge FLO: 's middags is FLO een tearoom, 's avonds een lounge-, tapas- en cocktailbar. Er worden ook thema-avonden voorzien, dit alles onder het motto 'Go with the FLO!'

Cecile & Cyriel: verkoop van antiek en tweedehands interieurspullen in landelijke stijl, vermengd met wat vintage elementen.

In Atelier9A van Betsy Baert kan je vanaf 1 augustus terecht voor een uitgebreid aanbod wol om te haken en te breien (o.a. Lana Grossa, Scheepjes, Phildar, …), magazines, boeken, haak- en breitoebehoren, wollen kledij, sjaals, handtassen en workshops en advies op maat.

Jesse-artworks - Jesse Van Gompel is een veelzijdig kunstenaar. In zijn werk vind je surrealisme, abstracte, hedendaagse en figuratieve kunstvormen terug. Vanaf 1 september stelt hij nieuw werk tentoon en vind je vooral meubels, schilderwerken en decoratie in zijn pop-up.

CreaLief van Lieselot Denys is reeds actief in Deinze met een CreaLieve schuur met dieren, waar ze kampen en feestjes geven. Ze biedt workshops, kampen en feestjes aan in een gezellige, huiselijke en unieke sfeer.

So Stylish, So Phie van modestyliste, designer en personal coach Sophie De Coene opent vanaf 1 augustus. Als personal styling coach wil zer haar klanten motiveren en inspireren om hun eigen stijl en uitstraling te perfectioneren onder het motto ‘You never get a second chance to make a first impression’. In september lanceert Sophie haar eigen collectie damespantalons op maat van de klant.

R & S Design is een interieurzaak in landelijke, stoere en sobere stijl. Je kan bij hen terecht voor meubelen, interieurdecoratie en cadeautjes.

Een zaak starten in HUP/HUB?

Heb je interesse om deel uit te maken van HUP/HUB? Neem dan contact op met de dienst omgeving: omgeving@deinze.be of 09 381 95 00.

Verhuur polyvalente ruimte

Handelaars, ondernemers en erkende middenstandsorganisaties kunnen de polyvalente ruimte in HUP/HUB huren. De huurprijs bedraagt 30 euro per dag.

De ruimte is niet bemeubeld en er is geen ICT- of andere media-uitrusting aanwezig. Er kunnen activiteiten georganiseerd worden voor maximaal 99 personen.

Vraag de zaal minimaal 14 dagen voor de dag van de activiteit aan via het formulier onderaan deze pagina.

Meer info lees je in het gebruiksreglement en retributiereglement onderaan deze pagina.