Gemeente Stad Deinze

Ondernemers gezocht voor HUP/HUB

Gepubliceerd op  vrijdag 2 april 2021

Op zaterdag 15 mei gaat HUP/HUB in de Tolpoortstraat open, een plaats waar starters kunnen proeven van het ondernemerschap. Er is ruimte voor consumptie, networking, creatieve ateliers, kunst, kledij, juwelenontwerp, skateshop, decoratie- en geurartikelen, …

In 2019 kocht de stad de handelsruimte in Tolpoortstraat 66-72 aan om er HUP/HUB in onder te brengen, een netwerkplek voor startende ondernemers. Intussen werd het cascopand gebruiksklaar gemaakt. Er werd onder meer verlichting, verwarming en sanitair geïnstalleerd, een vloer en een keuken voorzien. De winkelruimte van 776 m² met zijn ideale commerciële ligging biedt heel wat mogelijkheden.

In het pand is er ruimte voor een tiental jonge ondernemers die op een betaalbare manier kunnen starten met hun nieuwe zaak. Geïnteresseerden kunnen de ruimte gebruiken voor een periode van 3 maanden. Verlenging is mogelijk. Het pand kan ook gebruikt worden voor netwerkevents of workshops. Op lange termijn wordt een retailer gezocht die het volledige pand wil huren.

Geïnteresseerd? Contacteer dan dienst omgeving via mail: omgeving@deinze.be of telefoon: 09 381 95 00.