Gemeente Stad Deinze

HUP/HUB

Beschrijving

HUP/HUB in de Tolpoortstraat 66 bus 1, is een plaats waar starters kunnen proeven van het ondernemerschap. Er is ruimte voor consumptie, networking, creatieve ateliers, kunst, kledij, juwelenontwerp, skateshop, decoratie- en geurartikelen, …

Welke zaken zitten in HUP/HUB?

Winkelruimtes

Letters & Co: onafhankelijke boekhandel met ruim leesaanbod voor kinderen en volwassenen

Pop-upruimtes

Relaxatietherapie Florencebiedt allerhande massages, aromatherapieën, edelstenen, kristallen, handgemaakte wierookstokjes en relaxatieworkshops aan.

Bar & Lounge FLO: 's middags is FLO een tearoom, 's avonds een lounge-, tapas- en cocktailbar. Er worden ook thema-avonden voorzien, dit alles onder het motto 'Go with the FLO!'

Cecile & Cyriel: verkoop van antiek en tweedehands interieurspullen in landelijke stijl, vermengd met wat vintage elementen

So Belli: fashionstore die jou voorziet van de nieuwste musthaves en trends in fashion. Van het moment dat je opstaat tot het slapengaan kan je genieten van trendy, maar betaalbare dameskledij.

Een zaak starten in HUP/HUB?

Heb je interesse om deel uit te maken van HUP/HUB? Neem dan contact op met de dienst omgeving: omgeving@deinze.be of 09 381 95 00.

Verhuur polyvalente ruimte

Handelaars, ondernemers en erkende middenstandsorganisaties kunnen de polyvalente ruimte in HUP/HUB huren. De huurprijs bedraagt 30 euro per dag.

De ruimte is niet bemeubeld en er is geen ICT- of andere media-uitrusting aanwezig. Er kunnen activiteiten georganiseerd worden voor maximaal 99 personen.

Vraag de zaal minimaal 14 dagen voor de dag van de activiteit aan via het formulier onderaan deze pagina.

Meer info lees je in het gebruiksreglement en retributiereglement onderaan deze pagina.