Gemeente Stad Deinze

HUP/HUB

Beschrijving

HUP/HUB in de Tolpoortstraat 66 bus 1, is een plaats waar starters kunnen proeven van het ondernemerschap. Je kan een pop-upshop huren per drie maanden voor 300 euro/maand (water, elektriciteit en publieke wifi inbegrepen). 

Er is ruimte voor consumptie, networking, creatieve ateliers, kunst, kledij …

Volg HUP/HUB op Facebook.

Welke zaken zitten in HUP/HUB?

Horeca

Bar & Lounge FLO: 's middags is FLO een tearoom, 's avonds een lounge-, tapas- en cocktailbar. Er worden ook thema-avonden voorzien onder het motto 'Go with the FLO!'

Winkelruimtes

Vive le Vélo: Verkoop van active wear. Vive le Vélo vormt een gemeenschap van mensen die in de kracht van een actief leven geloven, die bewuste keuzes maken en positivisme tot levensmotto verheffen.

Pop-upruimtes

Balanza: Lifestyle & living.

Cecile & Cyriel: verkoop van antiek en tweedehands interieurspullen in landelijke stijl, vermengd met vintage-elementen.

Een zaak starten in HUP/HUB?

Heb je interesse om deel uit te maken van HUP/HUB? Neem dan contact op met de dienst omgeving: omgeving@deinze.be of 09 381 95 00.

Verhuur polyvalente ruimte

Handelaars, ondernemers en erkende middenstandsorganisaties kunnen de polyvalente ruimte in HUP/HUB huren. De huurprijs bedraagt 30 euro per dag.

De ruimte is niet bemeubeld en er is geen ICT- of andere media-uitrusting aanwezig. Er kunnen activiteiten georganiseerd worden voor maximaal 99 personen.

Vraag de zaal minimaal 14 dagen voor de dag van de activiteit aan via het formulier onderaan deze pagina.

Meer info lees je in het gebruiksreglement en retributiereglement onderaan deze pagina.