Gemeente Stad Deinze

HUP/HUB

Op zaterdag 15 mei 2021 opende HUP/HUB in de Tolpoortstraat 66 bus 1, een plaats waar starters kunnen proeven van het ondernemerschap. Er is ruimte voor consumptie, networking, creatieve ateliers, kunst, kledij, juwelenontwerp, skateshop, decoratie- en geurartikelen, …

In 2019 kocht de stad de handelsruimte aan om er HUP/HUB in onder te brengen, een netwerkplek voor startende ondernemers. De stad kreeg 500.000 euro subsidie van het VLAIO (Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen) voor de aankoop, studiekost en inrichtingskosten van het pand. De winkelruimte van 776 m² met zijn ideale commerciële ligging biedt heel wat mogelijkheden.

Hieronder vind je een overzicht van de zaken in HUP/HUB.

Heb je zelf interesse om deel uit te maken van HUP/HUB? Neem dan contact op met de dienst omgeving: omgeving@deinze.be of 09 381 95 00.

Winkelruimtes

Letters & Co: onafhankelijke boekhandel met ruim leesaanbod voor kinderen en volwassenen

Slam Skateshop: biedt de beste skatemerken aan en verkoopt naast skateboards ook kledij en schoenen. Zet als lokale skateshop in op ondersteuning van de lokale skatescene, met events, team riders en workshops.

Pop-upruimtes

82dress

82dress (“aid to dress” of vrij vertaald “helpen bij het kleden”) biedt een nieuw concept aan van betaalbare dameskledij. De kledij wordt via een homeparty concept in de winkel, bij jou thuis of bij vrienden voorgesteld. Er wordt tijdens het shoppingmoment gratis persoonlijk stijl- en kleuradvies aangeboden.

Relaxatietherapie Florencebiedt allerhande massages, aromatherapieën, edelstenen, kristallen, handgemaakte wierookstokjes en relaxatieworkshops aan.

Bar & Lounge FLO: 's middags is FLO een tearoom, 's avonds een lounge-, tapas- en cocktailbar. Er worden ook thema-avonden voorzien, dit alles onder het motto 'Go with the FLO!'

Neo-Pop & Glass Art: biedt schilderijen in alle formaten en glaswerk aan, ook schilderijen op maat en glaswerk op bestelling.

Coffee, Beer & Vinyl: verkoop van tweedehands- en nieuwe vinylplaten, van metal tot Vlaamse schlagers. Voorlopig is er nog geen koffie en bier in de pop-up, de naam is gekozen voor de toekomst.

Cecile & Cyriel: verkoop van antiek en tweedehands interieurspullen in landelijke stijl, vermengd met wat vintage elementen