Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Jonge startende ondernemers gezocht

Gepubliceerd op  maandag 19 augustus 2019

vzw Deinze Winkelstad en het stadsbestuur creëren HUP, een 'hub' of netwerkplek voor jonge starters op het gelijkvloers van het pand in de Tolpoortstraat 66-72.

Het gelijkvloers van het pand aan de Tolpoortstraat 66-72 zou aanvankelijk ingericht worden als winkel, maar heeft tot op vandaag geen functie. De stad besliste daarom om de winkelruimte van circa 776 m² zelf aan te kopen omdat het pand heel wat mogelijkheden biedt. Na de zomer van 2020 verhuist de stedelijke bibliotheek tijdelijk naar dit pand, in afwachting van de herinrichting van het voormalige stadhuis op de Markt als nieuwe bibliotheek.

HUP/HUB

In tussentijd willen we met HUP/HUB tonen wat de mogelijkheden zijn van dit pand met zijn ideale commerciële ligging. HUP staat voor een springplank, beweging, vooruitgang, evolutie. HUB staat voor een cluster, samenbrengen van creatieve mensen, sfeer en gezelligheid. Met HUP/HUB voorzien we een echte springplank voor jonge starters, die op een betaalbare manier (de enige kosten zijn verwarming en elektriciteit) kunnen starten met hun eigen zaak.

De ruimte kan zes maanden gebruikt worden voor art, food, drinks, workshops, netwerking, open office. Geïnteresseerde startende ondernemers kunnen contact opnemen met centrummanager Chris Verghote.

Info

Chris Verghote, centrummanager
Deinze Winkelstad vzw

Brielstraat 2, 9800 Deinze
chris.verghote@deinze.be

www.beleefdeinze.be