Gemeente Stad Deinze

Hoe maak ik een afspraak voor het vaccinatiecentrum?

Ik wil een afspraak voor een herfstbooster (18+)

Je ontvangt een uitnodiging per brief, sms of e-mail als je aan de beurt bent.
In de uitnodiging vind je een vaccinatiecode. Daarmee kan je online of via het callcenter (09 381 95 30) een afspraak maken.

Het kan druk zijn in het callcenter, probeer eerst online jouw afspraak te maken. Dat kan door via laatjevaccineren.be jouw persoonlijke code in te geven. Door de QR-code op de brief te scannen, ga je automatisch naar de webpagina. Jouw persoonlijke code zal dan ingevuld zijn.
Het callcenter is geopend van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 u.

Ik wil een afspraak voor een eerste booster (12 tot 17 jaar)

Jongeren tussen 12 en 17 ontvangen geen uitnodiging, maar hebben wel recht op een booster na de basisvaccinatie (de eerste twee spuiten vormen de basisvaccinatie, de booster is dus de derde inspuiting). Neem contact op met het callcenter (09 381 95 30) om een afspraak te maken. Let op: enkel de eerste booster is medisch goedgekeurd. Jongeren tussen 12 en 17 krijgen dus geen tweede of derde booster.

Ik kan niet op mijn afspraak zijn

Neem zeker contact op met het callcenter (09 381 95 30) wanneer je niet op je afspraak kan zijn. Op die manier gaan er geen vaccins verloren. Je kan meteen of op een later moment een nieuwe afspraak maken. Het callcenter is ook bereikbaar tijdens de vaccinatiemomenten.