Gemeente Stad Deinze

Groepsuitstappen

Ben je organisator van daguitstappen voor een vereniging?
Of wil je graag met je familie of een groep vrienden de mooie Leiestreek ontdekken?

Dan raak je zeker geïnspireerd door de brochure groepsuitstappen 2022-2023 samengesteld door VVV Leiestreek, de toeristische vereniging met werkingsgebied in Deinze, Sint-Martens-Latem en Zulte.

Je vindt er een handig overzicht van de bezienswaardigheden, monumenten, musea en restaurants voor groepen. Via de ‘verrassende dagtrips’ zoals ‘Cruisen langs en op de Leie’, ‘Kunst langs de Leie’, ‘Bier & Plezier’, ‘Loeren bij de boeren’, … doe je inspiratie op om je daguitstap te organiseren.

Wie het graag actief heeft, vind onder het item ‘verrassend actief’ meer info over activiteiten op het land, het water en in de lucht. Zo vind je mooie wandelroutes en informatie over de huur van elektrische sloepen, kajaks, sups, rafts en huifkartochten. Of wil je liever zelf de creatieve toer op gaan? Geen nood, er is ook een aanbod van leuke workshops en teambuildingactiviteiten.

In de rubriek ‘verrassend bedrijvig’ verneem je bij welke lokale producenten je een unieke kijk achter de schermen kan nemen met een groep.