Gemeente Stad Deinze

Groepsuitstappen

Ben je organisator van daguitstappen voor een vereniging?
Of wil je graag met je familie of een groep vrienden de mooie Leiestreek ontdekken?

Dan raak je zeker geïnspireerd door de brochure groepsuitstappen samengesteld door VVV Leiestreek, de toeristische vereniging met werkingsgebied in Deinze en Zulte.

Naast een handig overzicht van de bezienswaardigheden, monumenten, musea en restaurants voor groepen bevat de brochure ook een aantal nieuwigheden. Zo werden ook de logies voor een totaalplaatje opgenomen. Een compacte pocket met werkelijk alles wat een toeristenhartje verlangt. 

Via de ‘verrassende dagtrips’ zoals ‘Cruisen langs en op de Leie’, ‘Kunst langs de Leie’, ‘Bier & Plezier’, ‘Loeren bij de boeren’, … doe je inspiratie op om je daguitstap te organiseren.

Wie het graag actief heeft, vindt onder het item ‘verrassend actief’ meer info over activiteiten op het land, het water en in de lucht. Zo vind je mooie wandelroutes en informatie over de huur van elektrische sloepen, kajaks, sups, rafts en huifkartochten. Of wil je liever zelf de creatieve toer op gaan? Geen nood, er is ook een aanbod van leuke workshops en teambuildingactiviteiten.

In de rubriek ‘verrassend bedrijvig’ verneem je bij welke lokale producenten je een unieke kijk achter de schermen kan nemen met een groep.