Gemeente Stad Deinze

Groepsaankoop stookolietanksanering

Gepubliceerd op  woensdag 22 maart 2023

Heb jij nog een oude stookolietank die je niet meer gebruikt? Of wens je binnenkort over te schakelen van stookolie naar een andere warmtebron (warmtepomp, houtkachel, gas, enz.)? Meld je dan geheel vrijblijvend aan voor de groepsactie stookolietanksanering en ontdek de uitzonderlijke voorwaarden.

Deinze en Veneco organiseren samen een groepsactie voor de sanering van stookolietanks. Na jouw inschrijving komt een erkend technicus bij je langs voor een expertise. De technicus bekijkt samen met jou of de stookolietank na reiniging kan verwijderd of opgevuld worden. Hij maakt voor jou een persoonlijke offerte op, waarna je volledig vrij bent om te kiezen of je de werken al dan niet laat uitvoeren.

Particulieren en landbouwbedrijven

De groepsactie wordt aangeboden aan particulieren en landbouwbedrijven.

Help het klimaat

Door over te schakelen van stookolie naar een alternatieve warmtebron zoals een warmtepomp(boiler), houtkachel of aardgas help je het klimaat. Zelfs de overschakeling van stookolie naar aardgas heeft een gunstig effect op het klimaat, omdat de verbranding van aardgas 25 % minder CO2 uitstoot dan de verbranding van stookolie.

Denk aan het milieu en voorkom onnodige kosten

Heb je een stookolietank die je niet meer gebruikt, dan moet je deze volgens de milieuwetgeving door een erkend technicus buiten gebruiken laten stellen. Vergeten stookolietanks gaan op termijn immers roesten en lekken. Door jouw stookolietank buiten gebruik te stellen, voorkom je een bodemvervuiling en bijkomende problemen en kosten.

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor de groepsactie stookolietanksanering en ontvang een vrijblijvende offerte:

- Online via www.veneco.be/tanksanering 
- Via e-mail naar veneco@allintankservice.be