Gemeente Stad Deinze

Dynamische ondernemer gezocht voor handelspand Dorpsstraat 12

Gepubliceerd op  vrijdag 21 mei 2021

De stad zoekt een dynamische ondernemer voor het horecapand in de Dorpsstraat 12 in Astene. Het pand moet samen met de andere zaken en centrumvoorzieningen het kloppend hart van het lokale gemeenschapsleven worden en een thuis vormen voor gezinnen, wandelaars, sporters, cultuurliefhebbers en verenigingen. Kortom, symbool staan voor een bloeiend dorpsleven. Indienen van een offerte kan tot en met 30 juni 2021.

De stad kocht het pand eind 2020 aan. Op lange termijn biedt het pand mogelijkheden voor de dorpskernvernieuwing in Astene, maar op korte termijn blijft het een horecazaak. De centrale ligging langs de N43 en de beschikbare ruimte zorgen er voor dat er heel wat commerciële mogelijkheden zijn. Het handelspand bevat een woonst, garage en een polyvalente zaal voor feestjes. We wensen een huurovereenkomst naar gemeen recht aan te gaan voor vijf opeenvolgende jaren. Na de eerste vijf jaar is het contract jaarlijks opzegbaar. De huurprijs voor het totaalpakket bedraagt € 1.500 per maand en het handelspand is bovendien vrij van brouwer.

Alle praktische info en het offerteformulier kan je hier downloaden. Indienen kan tot en met 30 juni 2021 via mail in PDF naar els.delombaerde@deinze.be.