Gemeente Stad Deinze

Dienstverlening in onze stad

Stads- en OCMW-diensten

De veiligheid van het personeel en de bezoekers primeert. Daarom wordt er voor de diensten in Leiespiegel en het gemeentehuis Nevele alleen op afspraak gewerkt. Een afspraak maken kan via afspraken.deinze.be of 09 381 95 00. Bekijk vooraf of je niet alles digitaal kan afhandelen via het e-loket.

Zwembad Palaestra is sinds 3 december 2020 terug open. De borrelbaden, de stoomcabines, de glijbaan en het peuterbad blijven gesloten. Een tijdslot reserveren kan via https://vrijetijdonline.deinze.be/

Skatepark Briel wordt heropend vanaf 26 november 2020. De heropening is van onbepaalde duur en wordt periodiek geëvalueerd in het kader van de coronamaatregelen. Het dragen van een mondmasker is te allen tijde verplicht op het skatepark. Enkel tijdens het skaten is het niet verplicht, op voorwaarde dat de afstand van 1,5 meter tot andere gebruikers van het skatepark gewaarborgd blijft. Gebruikers van het skatepark die een rustpauze nemen, doen dit in bubbels van maximaal 4 personen en met behoud van anderhalve meter afstand ten opzichte van elkaar.

Afval: de afvalophaling aan huis verloopt normaal. Bij de recyclageparken kan je terug met alle fracties terecht. Meer info op de website van IVM. 

Dienst kinderopvang:
Om veiligheidsredenen wordt er enkel op afspraak gewerkt. Je kan contact opnemen via:
dienstkinderbegeleiders@deinze.be of 09 381 96 90
binnenschoolseopvang@deinze.be of 09 381 68 55