Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Van 27 mei tot en met 12 juni werken ter hoogte van rotonde in Nevelestraat (N437)

Gepubliceerd op  woensdag 20 mei 2020

Op woensdag 27 mei starten werken in de Nevelestraat (N437) in Hansbeke ter hoogte van de rotonde aan de Rostraat. De grachten worden verstevigd en de toplaag van de weg wordt geasfalteerd. De werken duren tot en met vrijdag 12 juni 2020.

De Nevelestraat wordt tijdens de werkuren afgesloten tussen de Grote Merestraat en de Boerestraat. Op 8 en 9 juni is dit deel van de Nevelestraat volledig afgesloten voor het verkeer.

Er is een wegomlegging:
• Het verkeer komende van Hansbekedorp richting Nevele volgt een omlegging via de Grote Merestraat, Reibroekstraat en Boerestraat.
• Het verkeer komende van Nevele richting Hansbekedorp volgt een wegomlegging via de Rostraat, Palestraat, Zandestraat, Brugseheirweg en Grote Merestraat.

Op deze omleggingen geldt éénrichtingsverkeer, uitgezonderd op de straatgedeelten Zandestraat, Brugseheirweg, Grote Merestraat en Reibroekstraat (tot Ostijnstraat). Fietsen is toegestaan in beide rijrichtingen. Fietsers kunnen een kortere weg nemen via Ostijnstraat en Nieuwetuinstraat. Om sluipverkeer te vermijden is het niet toegestaan om de Ostijnstraat met voertuigen in te rijden via de Boerestraat of Dalestraat.