Gemeente Stad Deinze

Cursus: Roofvogels

Tijdens deze bijzonder populaire cursus worden prachtige beelden getoond van onze roofvogels. In de theorielessen behandelen we hun ecologie, de relaties die ze hebben met hun omgeving, trek en lichaamsbouw. Ook de bedreigingen komen aan bod. De hoofdbrok is determinatie. Het is vaak moeilijk om roofvogels juist op naam te brengen. We leren we de cursisten stap voor stap hoe ze hierbi...

Info

Wanneer

Waar

Brielpaviljoen
Lucien Matthyslaan (helemaal op het einde) 15, 9800 Deinze

Organisatie

Natuurpunt tussen Leie en Schelde

Tijdens deze bijzonder populaire cursus worden prachtige beelden getoond van onze roofvogels. In de theorielessen behandelen we hun ecologie, de relaties die ze hebben met hun omgeving, trek en lichaamsbouw. Ook de bedreigingen komen aan bod. De hoofdbrok is determinatie. Het is vaak moeilijk om roofvogels juist op naam te brengen. We leren we de cursisten stap voor stap hoe ze hierbij te werk moeten gaan en wanneer ze welke soort mogen verwachten. Daarbij wordt uitgebreid aandacht besteed aan de belangrijkste determinatiekenmerken. Voor de praktijkles gaan we op dagtocht met de bus naar het verdronken land van saeftinghe. Juiste uren en locatie worden later meegedeeld.

Prijs

55,00€/leden Natuurpunt en 70,00/niet-leden (incl. busuitstap).

Inschrijven

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

Gebeurt ter plaatse.