Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Brielpoort

De Brielpoort is een polyvalente zaal van ca. 1800 m² (60 op 28 meter). De zaal beschikt over een apart sanitair, vestiaire en 4 artiestenloges. Er zijn 1.000 losse en stapelbare stoelen, 250 stapelbare tafels, 8 partytafels, een verplaatsbaar podium van maximum 60 m² (regelbaar tot 1,20 m hoogte) en 6 verplaatsbare togen (van elk 2 m lengte) aanwezig.

Het is verplicht alle dranken af te nemen bij de vaste drankenleverancier. Achteraan in de Brielpoort staan een vaste toog met tapinstallatie, afwasbakken en frigo's.

 SN.pov stage

Ligging
Lucien Matthyslaan 9
9800 Deinze

Zoek online naar beschikbare data

Je kan zelf de beschikbaarheid van de Brielpoort bekijken in ons vrijetijdsloket.

Van middernacht tot 8 u. 's morgens kan je de Brielpoort niet reserveren. Wie de zaal de dag ervoor huurt of de zaal voor meerdere dagen huurt, kan ook na middernacht de zaal gebruiken. De Brielpoort moet ten laatste om 4 u. na de laatste huurdag vrij en ontruimd zijn zodat de stadsdiensten de zaal in orde kunnen brengen voor de volgende huurder (vanaf 8 u.).

Zoek zelf naar beschikbare data voor de Brielpoort

Hoe aanvragen

De Brielpoort moet minstens 3 maanden vooraf worden aangevraagd bij de dienst cultuur en evenementen.

De aanvragen kunnen enkel via het online aanvraagformulier worden ingediend.
Je kan een optie nemen om een datum tijdelijk te reserveren. Opties kunnen enkel schriftelijk worden aangevraagd. Een optie is slechts 1 maand geldig en kan 1x worden verlengd. Per evenement kan slechts 1 datum in optie worden genomen.

Definitieve aanvragen kunnen enkel via het online aanvraagformulier worden ingediend. Ook als er reeds eerder een optie werd genomen moet de definitieve aanvraag nogmaals worden ingediend.

Ga naar het online aanvraagformulier

Bedrag

Raadpleeg de tarieven in het retributiereglement onderaan deze pagina.

Naast waarborg en huurgeld is er een aparte afrekening voorzien voor energie en drankafname op basis van verbruik.

Indien de zaal onvoldoende wordt gepoetst na de activiteit, kan een extra poetsvergoeding worden aangerekend. Ook eventuele schade wordt verrekend.

Reglement

Raadpleeg onderaan het gebruiksreglement voor de Brielpoort.

Meer info

DRANKAFNAME

Het is verplicht om alle dranken af te nemen via de vaste leverancier. De dranken op de lijst in bijlage worden aangekocht bij het AGB Stad Deinze met prijsgarantie.

Mits melding bij de dienst cultuur en evenementen kunnen ook dranken worden besteld bij de vaste leverancier die niet op de lijst staan. Deze worden dan rechtstreeks aangekocht bij de leverancier op basis van zelf gemaakte prijsafspraken.

Hoe werkt dit?

  • De huurder plaatst zijn bestelling rechtstreeks en tijdig (min. twee weken op voorhand) bij de aangeduide vaste leverancier.
  • Deze dranken worden volgens afspraak met de huurder geleverd door de handelaar in zaal Brielpoort.
  • De huurder tekent de levering af voor de activiteit.
  • Na afloop tekent de huurder de telling van de verbruikte dranken af.
  • Op basis van deze telling worden de dranken op de lijst achteraf aan de huurder gefactureerd door het AGB Stad Deinze.
  • De eventuele andere dranken (niet op de drankenlijst) worden rechtstreeks door de leverancier gefactureerd aan de huurder.

Raadpleeg onderaan deze pagina de prijslijst van de dranken.

Drankenleverancier: DRANKENHANDEL CLARYSSE uit Oudenaarde, bestellen via deinze@claryssedranken.be.

AANWEZIGE MATERIALEN

Raadpleeg onderaan deze pagina een overzicht van de aanwezige materialen. Enkel wat op deze lijst staat, is inbegrepen in de huur van de Brielpoort.

WIFI

De Brielpoort beschikt over een draadloze internetverbinding via wifi. Huurders kunnen het wachtwoord voor deze verbinding krijgen via de dienst cultuur en evenementen.

Relevante producten