Gemeente Stad Deinze

Brielpoort

De Brielpoort is tot 31 oktober 2021 in gebruik als vaccinatiecentrum.

De Brielpoort is een polyvalente zaal van ca. 1800 m² (60 op 28 meter). De zaal beschikt over een apart sanitair, vestiaire en 4 artiestenloges. Er zijn 1.000 losse en stapelbare stoelen, 250 stapelbare tafels, 8 partytafels, een verplaatsbaar podium van maximum 60 m² (regelbaar tot 1,20 m hoogte) en 6 verplaatsbare togen (van elk 2 m lengte) aanwezig.

Het is verplicht alle dranken af te nemen bij de vaste drankenleverancier. Achteraan in de Brielpoort staan een vaste toog met tapinstallatie, afwasbakken en frigo's.

 SN.pov stage

Ligging
Lucien Matthyslaan 9
9800 Deinze

Zoek online naar beschikbare data

Je kan zelf de beschikbaarheid van de Brielpoort bekijken in ons vrijetijdsloket.

Van middernacht tot 8 u. 's morgens kan je de Brielpoort niet reserveren. Wie de zaal de dag ervoor huurt of de zaal voor meerdere dagen huurt, kan ook na middernacht de zaal gebruiken. De Brielpoort moet ten laatste om 4 u. na de laatste huurdag vrij en ontruimd zijn zodat de stadsdiensten de zaal in orde kunnen brengen voor de volgende huurder (vanaf 8 u.).

Zoek zelf naar beschikbare data voor de Brielpoort

Hoe aanvragen

De Brielpoort moet minstens 3 maanden vooraf worden aangevraagd bij de dienst cultuur en evenementen.

De aanvragen kunnen enkel via het online aanvraagformulier worden ingediend.
Je kan een optie nemen om een datum tijdelijk te reserveren. Opties kunnen enkel schriftelijk worden aangevraagd. Een optie is slechts 1 maand geldig en kan 1 keer worden verlengd. Per evenement kan slechts 1 datum in optie worden genomen.

Definitieve aanvragen kunnen enkel via het online aanvraagformulier worden ingediend. Ook als er reeds eerder een optie werd genomen moet de definitieve aanvraag nogmaals worden ingediend.

Ga naar het online aanvraagformulier

Bedrag

Raadpleeg de tarieven in het retributiereglement onderaan deze pagina.

Naast de waarborg en het huurgeld is er een aparte afrekening voor energie en drankafname op basis van verbruik.

Als de zaal onvoldoende wordt gepoetst na de activiteit, kan een extra poetsvergoeding worden aangerekend. Ook eventuele schade wordt verrekend.

Reglement

Raadpleeg onderaan het gebruiksreglement voor de Brielpoort.

Meer info

DRANKAFNAME

Gebruikers van de Brielpoort en -parking zijn verplicht om alle dranken af te nemen via de vaste drankenleverancier. De dranken op de lijst in bijlage worden aangekocht bij het AGB Stad Deinze met prijsgarantie. De verbruikte dranken van deze lijst worden aan de gebruiker gefactureerd door het AGB Stad Deinze.

Tot 31 december 2021 (= einddatum contract met huidige brouwer) zijn gebruikers van de Brielpoort en -parking ook verplicht alle andere dranken die zij verbruiken aan te kopen bij de vaste drankenleverancier. De dranken buiten deze lijst worden door de drankenleverancier rechtstreeks aan de gebruiker gefactureerd op basis van onderlinge prijsafspraken.

Hoe werkt dit?

  • De gebruiker van de Brielpoort plaatst zijn bestelling rechtstreeks en tijdig (min. twee weken op voorhand) bij de aangeduide vaste leverancier.
  • Deze dranken worden volgens afspraak met de gebruiker geleverd door de handelaar in zaal Brielpoort.
  • De gebruiker tekent de levering af voor de activiteit.
  • Na afloop tekent de gebruiker de telling van de verbruikte dranken af.
  • Op basis van deze telling worden de dranken op de lijst achteraf aan de gebruiker gefactureerd door het AGB Stad Deinze aan de vastgelegde prijzen.
  • De eventuele andere dranken (niet op de lijst) worden rechtstreeks door de leverancier gefactureerd aan de gebruiker op basis van onderlinge prijsafspraken tussen gebruiker en leverancier.

Raadpleeg onderaan deze pagina de prijslijst van de dranken.

Drankenleverancier: DRANKENHANDEL CLARYSSE uit Oudenaarde, bestellen via deinze@claryssedranken.be.

AANWEZIGE MATERIALEN

Raadpleeg onderaan deze pagina een overzicht van de aanwezige materialen. Enkel wat op deze lijst staat, is inbegrepen in de huur van de Brielpoort.

WIFI

De Brielpoort beschikt over een draadloze internetverbinding via wifi. Huurders kunnen het wachtwoord voor deze verbinding krijgen via de dienst cultuur en evenementen.