Gemeente Stad Deinze

Brielpoort

De Brielpoort is een polyvalente zaal van ca. 1800 m² (60 op 28 meter). De zaal beschikt over een apart sanitair, vestiaire en 4 artiestenloges. Er zijn 900 losse en stapelbare stoelen, 250 stapelbare tafels (1,2 x 0,75 m), 6 partytafels, een verplaatsbaar podium met 2 trappen van maximum 60 m² (30 elementen van 1 op 2 m met poten regelbaar tot 1 m hoogte) en 5 verplaatsbare togen (van elk 2 m lengte), 3 mobiele inox spoelbakken aanwezig.

Het is verplicht alle dranken af te nemen bij de vaste drankenleverancier. Achteraan in de Brielpoort staan een vaste toog met tapinstallatie, afwasbakken en frigo's. De Brielpoort beschikt over een ingebouwde koelcel met een oppervlakte van 2 x 2,6 m.

 SN.pov stage

Ligging
Lucien Matthyslaan 9
9800 Deinze

Zoek online naar beschikbare data

Je kan zelf de beschikbaarheid van de Brielpoort bekijken in ons vrijetijdsloket.

Van middernacht tot 8 u. 's morgens kan je de Brielpoort niet reserveren. Wie de zaal de dag ervoor huurt of de zaal voor meerdere dagen huurt, kan ook na middernacht de zaal gebruiken. De Brielpoort moet ten laatste om 4 u. na de laatste huurdag vrij en ontruimd zijn zodat de stadsdiensten de zaal in orde kunnen brengen voor de volgende huurder (vanaf 8 u.).

Zoek zelf naar beschikbare data voor de Brielpoort

Hoe aanvragen

De Brielpoort moet minstens 3 maanden vooraf worden aangevraagd bij de dienst cultuur en evenementen.

Opties en definitieve aanvragen kunnen enkel via het online aanvraagformulier hieronder worden ingediend.

Je kan een optie nemen om een datum tijdelijk te reserveren. Een optie is slechts 2 maand geldig. Per evenement kan slechts 1 datum in optie worden genomen.

Definitieve aanvragen kunnen enkel via het online aanvraagformulier worden ingediend. Ook als er reeds eerder een optie werd genomen moet de definitieve aanvraag nogmaals worden ingediend.

Ga naar het online formulier om een optie te nemen op de Brielpoort

Ga naar het online formulier om een definitieve aanvraag te doen voor de Brielpoort

Bedrag

Raadpleeg de tarieven in het retributiereglement onderaan deze pagina.

Naast de waarborg en het huurgeld is er een aparte afrekening voor energie en drankafname op basis van verbruik.

Als de zaal onvoldoende wordt gepoetst na de activiteit, kan een extra poetsvergoeding worden aangerekend. Ook eventuele schade wordt verrekend.

Reglement

Raadpleeg onderaan het gebruiksreglement voor de Brielpoort.

Meer info

DRANKAFNAME

Gebruikers van de Brielpoort en -parking zijn verplicht om alle dranken af te nemen via de vaste drankenleverancier. De dranken op de lijst in bijlage worden aangekocht bij het AGB Stad Deinze met prijsgarantie. De verbruikte dranken van deze lijst worden aan de gebruiker gefactureerd door het AGB Stad Deinze. De dranken buiten deze lijst worden door de drankenleverancier rechtstreeks aan de gebruiker gefactureerd op basis van onderlinge prijsafspraken.

Hoe werkt dit?

  • De gebruiker van de Brielpoort plaatst zijn bestelling rechtstreeks en tijdig (min. twee weken op voorhand en max. 1 maand op voorhand) bij de aangeduide vaste leverancier.
  • De bestelling kan enkel worden geplaatst via het online aanvraagformulier. Verdere communicatie na de bestelling verloopt via e-mail op basis van het bestelnummer.
  • Materialen voor de togen (frigo’s, taps, spoelbak, glazen) kunnen aangevraagd worden bij de vaste drankenleverancier. Deze materialen moeten geïnstalleerd worden door de organisator zelf.
  • Deze dranken en materialen worden geleverd door de handelaar in zaal Brielpoort.
  • De leverancier laat een leverbon achter bij de bestelling.
  • Eventuele opmerkingen of klachten over de levering worden per direct doorgegeven aan de leverancier per e-mail.
  • De verbruikte dranken worden na het evenement geteld door de leverancier. De gebruiker van de zaal kan ter controle een eigen telling maken of foto's nemen. Deze kunnen informatief per e-mail worden doorgestuurd aan de leverancier.
  • Op basis van de telling van de leverancier worden de dranken op de prijslijst achteraf aan de gebruiker gefactureerd door het AGB Stad Deinze aan de vastgelegde prijzen.
  • De eventuele andere dranken (niet op de lijst) worden rechtstreeks door de leverancier gefactureerd aan de gebruiker op basis van onderlinge prijsafspraken tussen gebruiker en leverancier.

Raadpleeg onderaan deze pagina de prijslijst van de dranken.

Drankenleverancier: DRANKENHANDEL CLARYSSE uit Oudenaarde.

Bestel hier je dranken en toebehoren via het online aanvraagformulier (min. twee weken op voorhand en max. 1 maand op voorhand).

MATERIALEN

Raadpleeg onderaan deze pagina een overzicht van de aanwezige materialen. Enkel wat op deze lijst staat, is inbegrepen in de huur van de Brielpoort.

WIFI

De Brielpoort beschikt over een draadloze internetverbinding via wifi. Huurders kunnen het wachtwoord voor deze verbinding krijgen via de zaalverantwoordelijke.

BRIELPOORTPARKING

Het gebruik van de Brielpoort geeft geen recht om de nabijgelegen parking als evenemententerrein te gebruiken. Dit kan enkel mits een aparte aanvraag via het meldformulier en na toelating van het stadsbestuur. Gebruik van de parking voor evenementen zonder huur van de zaal wordt nooit toegestaan.