Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Borrel-Nootjes: Munay-Ki

Ward De Vleeschhouwer (piano), Karl Struyf (charango), Peter Verdonck (saxofoon) en dansers Solanghe Enriquez en Liam Thomas brengen een verrassende kennismaking met muziek en dans uit Peru. Met veel liefde brengen zijn de muziek en spectaculaire dansen van dit land onder de naam Munay-ki, wat in het Quecha, de officiële taal van de Inca-cultuur, zoveel betekent als: 'ik zie je graag'.

Wanneer

Waar

Zaal De Rekkelinge
Désire Delcroixstraat 1, 9800 Deinze

Organisatie

Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Deinze

Ward De Vleeschhouwer (piano), Karl Struyf (charango), Peter Verdonck (saxofoon) en dansers Solanghe Enriquez en Liam Thomas brengen een verrassende kennismaking met muziek en dans uit Peru.

Met veel liefde brengen zijn de muziek en spectaculaire dansen van dit land onder de naam Munay-ki, wat in het Quecha, de officiële taal van de Inca-cultuur, zoveel betekent als: 'ik zie je graag'.

Daarmee presenteert dit programma het rijke muzikale erfgoed dat nog steeds zo een belangrijke rol speelt in hun cultuur. Het is een synthese van de drie natuurlijke gebieden (kust, Andesgebergte en Amazone) met de Spaanse en Afrikaanse ritmes en klanken.

Meer over