Gemeente Stad Deinze

Bewegen Op Verwijzing

Veerle Vandendriessche is de beweegcoach van de stad Deinze. Zij helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven door middel van professionele coaching en een beweegplan op maat: van een dagelijkse fietstocht naar het werk tot een wekelijks dans- of zwemuurtje in de buurt. De coach helpt hen op weg en motiveert hen. Ook de lokale sportverenigingen doen mee aan Bewegen Op Verwijzing. 

Je kan de coach terugvinden in het lokaal dienstencentrum Zeventiendorpen (Gentpoortstraat 41) of in het gemeentehuis Nevele (Cyriel Buyssestraat 15).

Voorwaarden

Vanaf 1 september 2021 is een verwijsbrief opnieuw verplicht voor de opstart van Bewegen Op Verwijzing. Dankzij een verwijsbrief kan je tegen een lage prijs persoonlijke ondersteuning krijgen.

De deelnemers die in de afgelopen periode gestart zijn met een coach, dienen alsnog een verwijsbrief te krijgen via hun huisarts

Hoe aanvragen

Veerle Vandendriessche
deinze.veerle@bewegenopverwijzing.be
0479 76 85 58

Bedrag

Tijdelijke actie: het eerste gesprek is gratis tot en met 31 december 2021.

Daarna geldt volgend voordelig tarief: bij een verhoogde tegemoetkoming kost een kwartier individuele begeleiding € 1. Voor alle anderen kost een kwartier individuele begeleiding € 5. De coach kan helpen met een verduidelijking van je persoonlijk tarief.