Gemeente Stad Deinze

Bereikbaarheid

Kom je best met de auto naar de les of evenementen? Neen hoor! Kunstacademie Deinze is zeer vlot bereikbaar te voet, met de fiets, met het openbaar vervoer of door gebruik te maken van één van de gratis parkings in de buurt.

Openbaar vervoer

Er rijden regelmatig treinen van en naar Deinze in alle richtingen. Het station van Deinze bevindt zich op zo’n 750 m van de academie. Ontdek hier de wandelroute van station Deinze naar Kunstacademie Deinze.

Er bevinden zich ook een aantal bushaltes op wandelafstand van de academie. Ontdek via de website van De Lijn aan welke halte jouw bus stopt.

Te voet of met de fiets

Kunstacademie Deinze ligt in het centrum van Deinze en is gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets. Loop dus eens door het pittoreske centrum van Deinze om naar de academie te komen en ontdek de mooie stad.

Aan de academie zijn er veel fietsenstallingen voorzien. Je kan je fiets er steeds veilig achterlaten.

Ook als je van iets verder komt, is het de moeite waard om eens te voet of met de fiets te komen. Er lopen namelijk mooie wandel- en fietsroutes langs de Leie waarbij je kan genieten van de natuur.

Gratis parkings

Er bevinden zich een aantal gratis parkings op wandelafstand van de academie. Ontdek hieronder de verschillende wandelroutes van de parkings naar Kunstacademie Deinze:

  • Breng je een¬†kort bezoek aan KADE (minder dan 3 uur)? Gebruik de centrumparking in de Brielstraat: middelgrote parking op slechts 450 m van KADE: https://goo.gl/maps/BGbjnKkAha12.
    Opgelet: vergeet je parkeerschijf niet te plaatsen!
  • Breng je een lang bezoek¬†aan KADE (meer dan 3 uur)? Gebruik dan de parking ter hoogte van de Brielpoort: grote gratis parking op slechts 800 m van KADE. De prachtige wandelroute langs het water krijg je er zomaar bij: https://goo.gl/maps/oSipsybEZZB2
  • Uit respect voor de naburige handelaars, raden we het gebruik van de klantenparking aan D-Shopping af.