Gemeente Stad Deinze

Belangrijke apps en websites

Apps op jouw smartphone

Itsme

Gebruik itsmeĀ® bij meer dan 800 bedrijven om je online te identificeren, in te loggen, transacties te bevestigen of documenten te ondertekenen. Een waslijst aan wachtwoorden of een kaartlezer zijn niet langer nodig: één app voor een brede waaier aan toepassingen op het allerhoogste veiligheidsniveau. Bekijk het instructiefilmpje om itsme te installeren.

112

De 112 BE app is de officiële app voor de Belgische nooddiensten. Nadat je je geregistreerd hebt in deze app, kun je een noodoproep doen voor hulp van een ziekenwagen, de brandweer of de politie. De noodcentrales krijgen dan automatisch een indicatie van jouw locatie en wie je bent. Als het niet mogelijk is om via spraak te communiceren, kan de operator uitzonderlijk ook een chatfunctie activeren. Bekijk het filmpje voor extra info over de app 112.

Mijn Burgerprofiel

Op Mijn Burgerprofiel vind je een overzicht van jouw persoonlijke gegevens per thema: groeipakket, mobiliteit, werk, onderwijs, enzovoort. Je behoudt ook de controle over jouw gegevens. Als er iets verandert of onjuist is, kun je dat melden.

Meer uitleg en een filmpje over Mijn Burgerprofiel via de website van Vlaanderen.


Websites

Digistroom

Via www.digistroom.be kan je op zoek gaan naar digibanken in de buurt. In Deinze kregen die een andere naam, namelijk digiclubs. We hebben er 3: LDC Zeventiendorpen, de bibliotheek van Deinze en vzw De Zonnebloem in Nevele. Er zijn specifieke momenten waarop je met een persoonlijk probleem kan binnenstappen zonder vooraf een afspraak te moeten maken. Een vrijwilliger helpt je graag verder met de nodige tips. Woon je dicht bij een buurgemeente en wil je graag daar geholpen worden? Dat kan. Neem gerust een kijkje via de website waar en wanneer alles plaatsvindt.

Mijn Burgerprofiel

Op Mijn Burgerprofiel vind je een overzicht van jouw persoonlijke gegevens per thema: groeipakket, mobiliteit, werk, onderwijs ... Je behoudt ook de controle over jouw gegevens. Als er iets verandert of onjuist is, kun je dat melden.

Meer uitleg en een kort filmpje over Mijn Burgerprofiel via de website van Vlaanderen.

CSAM-portaal

Het CSAM-portaal is een beveiligde omgeving waarmee je kunt inloggen op alle onlinediensten van de federale overheid (en van een aantal andere overheidsinstellingen).

My eBox

My eBox is een beveiligde elektronische brievenbus die door de federale overheid ter beschikking wordt gesteld. Je kan via My eBox in contact treden of blijven met talloze overheidsinstellingen, maar bijvoorbeeld ook met je bank.

My Pension

Op My Pension vind je alle mogelijke informatie over je pensioen.

Mijn Gezondheid

Mijn Gezondheid is een website die al je vertrouwelijke gezondheidsgegevens op één plaats samenbrengt.