Gemeente Stad Deinze

BEEGO Digicheques

Om de digitale kloof te verkleinen biedt Stad Deinze digitale ondersteuning aan de inwoners van Deinze. We doen dit in samenwerking met BEEGO, een sociale onderneming die informaticastudenten op pad stuurt.

Een computer instellen, een probleem met de printer oplossen, een app installeren, … Voor allerlei digitale vragen kan je terecht bij deze studenten die tot bij jou thuis komen.

Voorwaarden

De betaling gebeurt via digicheques. Eén cheque kost 43 euro (inclusief verplaatsingskosten) waarmee je één uur persoonlijke digitale hulp krijgt.

Wie 65 jaar of ouder is en inwoner van Deinze is, kan de cheques aan de helft van de prijs (20 euro) kopen via LDC Zeventiendorpen.

Het Sociaal Huis stelt gratis cheques ter beschikking aan kwetsbare personen die aan bepaalde voorwaarden (bvb. laag inkomen) voldoen.

Hoe aanvragen

Ben je 65 jaar of ouder, en inwoner van Deinze? Dan kan je digicheques aankopen aan de helft van de prijs. Neem hiervoor contact op met LDC Zeventiendorpen via 09 387 82 80 of via zeventiendorpen@deinze.be.

Denk je in aanmerking te komen voor gratis digicheques, door bvb. een moeilijke financiële situatie? Neem dan contact op met het Sociaal Huis: via 09 381 95 00 of via sociaalhuis@deinze.be.

Voldoe je niet aan de voorwaarden om digicheques aan een verminderd tarief te kopen, maar wens je wel als inwoner van Deinze een beroep te doen op de hulp van BEEGO? Neem dan contact op met hen via 078 485 400 om een afspraak te maken met een informaticastudent.