Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Arno “Human Incognito” - 40 jaar Rocktempel Brielpoort Deinze

Brielpoort - Lucien Matthyslaan 9 Deinze
zaterdag 13 mei 2017 om 20 u. - deuren open om 19 u.

Het 40-jarige bestaan van de Brielpoort kan niet voorbijgaan zonder een topconcert. Arno stond al 8 keer in de Brielpoort tijdens de gloriejaren van de zaal.

In de herfst van 2016 lanceerde Arno zijn “Human Incognito”-tournee. Daarmee stelde hij zijn jongste, gelijknamige, album voor. Arno verkeert duidelijk in topvorm en heeft alweer een even inspirerend als legendarisch staaltje kunst afgeleverd. Na Brussel, Amsterdam en Rijsel komt Arno met zijn nieuwe tournee nu ook naar Deinze!

Het is uitkijken naar dit extra concert van één van de meest markante figuren van onze Belgische muziekscene, die zijn nieuwe werk helemaal live brengt. Daarnaast laat hij klassiekers als "Putain Putain", "Elle Adore Le Noir", "Oh La La", "Les Yeux De Ma Mère" en "Je Veux Nager" de revue passeren.

Deuren gaan open om 19u. Jacle Bow speelt het voorprogramma en er wordt afgesloten met een dj-set van Dimitri Verhulst.

DE TICKETACTIE VOOR DEINZENAARS IS AFGELOPEN. ER ZIJN ENKEL NOG TICKETS BESCHIKBAAR VIA LIVENATION.

Bestel tickets via Live Nation.

Bezoek ook de bijhorende expo '40 jaar Rocktempel Brielpoort' in het Museum van Deinze en de Leiestreek: www.mudel.be.
 
Op 18 mei komt concertorganisator Kris Verleyen, de drijvende kracht achter het succesverhaal van de Brielpoort in de jaren '80-'90, naar de bib voor een gesprek vol anekdotes en verhalen over 40 jaar Brielpoort: www.bibliotheekdeinze.be.