Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Arno “Human Incognito” - 40 jaar Rocktempel Brielpoort Deinze

Brielpoort - Lucien Matthyslaan 9 Deinze
zaterdag 13 mei 2017 om 20 u. - deuren open om 19 u.

Het 40-jarige bestaan van de Brielpoort kan niet voorbijgaan zonder een topconcert. Arno stond al 8 keer in de Brielpoort tijdens de gloriejaren van de zaal.

In de herfst van 2016 lanceerde Arno zijn “Human Incognito”-tournee. Daarmee stelde hij zijn jongste, gelijknamige, album voor. Arno verkeert duidelijk in topvorm en heeft alweer een even inspirerend als legendarisch staaltje kunst afgeleverd. Na Brussel, Amsterdam en Rijsel komt Arno met zijn nieuwe tournee nu ook naar Deinze!
Het is uitkijken naar dit extra concert van één van de meest markante figuren van onze Belgische muziekscene, die zijn nieuwe werk helemaal live brengt. Daarnaast laat hij klassiekers als "Putain Putain", "Elle Adore Le Noir", "Oh La La", "Les Yeux De Ma Mère" en "Je Veux Nager" de revue passeren.

UNIEK AANBOD VOOR DEINZENAARS
In het kader van '40 jaar Rocktempel Brielpoort' stelt het AGB Stad Deinze 700 tickets ter beschikking van de inwoners aan een verminderd tarief van 20 euro per ticket (normale verkoopprijs: 33 euro).
Dit aanbod is enkel geldig voor personen gedomicilieerd in Deinze en met een maximum van 4 tickets per adres.
De verkoop van deze tickets start op 22 februari en loopt zolang de voorraad strekt. Je kan wel al vanaf vrijdag 3 februari jouw tickets reserveren via het onlineformulier (dit formulier staat vanaf vrijdag onderaan deze pagina).

ALLE 700 BESCHIKBARE TICKETS VOOR DEZE ACTIE ZIJN MOMENTEEL GERESERVEERD. JOUW RESERVATIE WORDT OP DE WACHTLIJST GEPLAATST. INDIEN ER BIJKOMENDE TICKETS OF ONBETAALDE TICKETS BESCHIKBAAR KOMEN (VANAF 1 MAART), WORD JE DAARNA PER E-MAIL VERWITTIGD.

Geen Deinzenaar of tickets uitgeput? Bestel tickets via Live Nation.

Bezoek ook de bijhorende expo '40 jaar Rocktempel Brielpoort' in het Museum van Deinze en de Leiestreek: www.mudel.be.
 
Op 18 mei komt concertorganisator Kris Verleyen, de drijvende kracht achter het succesverhaal van de Brielpoort in de jaren '80-'90, naar de bib voor een gesprek vol anekdotes en verhalen over 40 jaar Brielpoort: www.bibliotheekdeinze.be.