Gemeente Stad Deinze

Buitenspeeldag Deinze

Op woensdag 19 april 2023 is het opnieuw Buitenspeeldag. Al voor de 16de keer op rij slaan Vlaanderen, Bataljong, Buurtsport expertisecentrum en alle Vlaamse televisiezenders voor kinderen de handen in elkaar en willen ze kinderen stimuleren om een hele woensdagnamiddag buiten te ravotten en sporten. De televisiezenders gaan een hele namiddag op zwart. Kinderen hebben dan ook geen enkel ...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Kaandelpark
Mouterijdreef , 9800 Deinze

Organisatie

jeugddienst Deinze
Op woensdag 19 april 2023 is het opnieuw Buitenspeeldag. Al voor de 16de keer op rij slaan Vlaanderen, Bataljong, Buurtsport expertisecentrum en alle Vlaamse televisiezenders voor kinderen de handen in elkaar en willen ze kinderen stimuleren om een hele woensdagnamiddag buiten te ravotten en sporten. De televisiezenders gaan een hele namiddag op zwart. Kinderen hebben dan ook geen enkel excuus om binnen te blijven!

De buitenspeeldag zal op woensdag 19 april tussen 14 u. en 17 u. doorgaan in het Kaandelpark, Mouterijdreef te Deinze. De Deinse jeugddienst en Huis van het Kind slaan voor deze organisatie de handen in elkaar en werken samen met Oscarcrew vzw om alle kinderen tot 12 jaar een fantastische buitenspeelnamiddag aan te bieden met onder andere glittertattoos, creatool, knutselatelier, picoo, reuzespelen en springkastelen.

Voor (groot)ouders of kinderen die dorst hebben gekregen van al dat spelen, opent JH Brieljant het terras waar drankjes aan heel democratische prijzen kunnen genuttigd worden.